Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Brug for rådgivning?

Vi har mange års erfaring og viden, som vi gerne deler med vores kunder!

Erfaring, kvalitet og tryghed

Med base i Frederikshavn har vi siden 1957 leveret kvalitetsprodukter til private og offentlige virksomheder. Og det gør vi stadig. Vi har en stolt tradition inden for grafisk produktion og ved, at vores kunder værdsætter, at vi leverer kvalitet og overholder deadlines.

Vi tilbyder en bred vifte af grafiske produkter og services. Fra rådgivning og sparring i forbindelse med opstart af en opgave over produktion af tryksager, print eller merchandise til fremsendelse af varen til den endelige modtager. Vi tager os af al form for koordinering i processen og sikrer overholdelse af deadlines. Uanset om det gælder lay out og tryk af brochuremateriale, reklamegaver med logo, kalendere, bannere, postkort, visitkort eller storformatprint er du i trygge hænder hos os.

Du er altid velkommen til at besøge os
Skulle dine veje komme forbi vores hovedkontor i Frederikshavn, er du altid velkommen. Så kan du ved samme lejlighed få en rundvisning i vores produktion og på vores lagre. Der er altid kaffe på kanden, og vi har en meget populær kantineordning, hvor du er inviteret til at spise med.

Vi er klar til at hjælpe
Kontakt os for rådgivning eller sparring omkring valg af papirkvaliteter, formater og oplagsstørrelser, der matcher jeres behov.
 

 

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Få 10% rabat på din næste ordre. Tryk her.