Digitale produkter

- udviklet af professionelle aktører og forskere inden for undervisning og læring

Digitale produkter og it-didaktisk litteratur

It skal give mening i forhold til den traditionelle undervisning – ellers er der ingen grund til at arbejde digitalt. It skal være et valg og en metode blandt mange tilgængelige metoder. Det er grundtanken i Dafolos udgivelser inden for det it-didaktiske område, som rummer digitale produkter til de professionelle, digitale læremidler til eleverne samt bøger om it og læring i teori og praksis.

Vi udgiver digitale læremidler til elever i grundskolen som for eksempel grammatikmaterialet Punktum, komma, streg, der både findes som app til iPad og i en udgave til SMART Board. Og vi har flere digitale læremidler på vej – både til grundskolen og daginstitutionsområdet.

Vores digitale og it-didaktiske udgivelser er udviklet af professionelle aktører og forskere inden for undervisning og læring og tager udgangspunkt i viden om læring koblet med indsigten i mulighederne inden for it.

 • Læringsskala og Trivselsskala

  Et forskningsforankret redskab til måling af elevers læring og trivsel Læringsskala og Trivselsskala er et digitalt redskab, der dels kan måle, om eleverne lærer noget, dels om de trives.

  Læs mere
 • Dafolo Rubrics

  Rubrics er et digitalt redskab, der med afsæt i tanken om en god vurderingspraksis støtter lærerens inddragelse af forenklede Fælles Mål i planlægning af undervisningen og den løbende, fremadrettede vurdering af den enkelte elev.

  Læs mere
 • Styr på stavning

  Undervis i stavning på en ny og sjovere måde i folkeskolens 5.-9. klasser! Det digitale læremiddel Styr på stavning baserer sig på kontekstorienteret staveundervisning, hvor undervisningen tager udgangspunkt i tekster, eleverne selv skriver og læser.

  Læs mere
 • Skoleportalen

  Hele skolens indgang til værktøj og viden om læring og pædagogik. Et abonnement til skoleportalen.dk giver fri adgang for alle skolens medarbejdere til skoleportalens tre områder: lærer, SFO-pædagog og skoleledelse.

  Læs mere

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Gratis smagsprøve på...