Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

EasyBook

– fordelagtig ekspeditionsservice til det lille forlag

Enkel at gennemskue - nemt at komme i gang!

EasyBook er løsningen til forlag med et begrænset antal udgivelser. Vi tager os af lagerføring, ekspedition af ordrer og fakturering af kunder, så du kan bruge tiden på at udgive bøger. Med en EasyBook-aftale er der ingen løbende udgifter til lagerleje – betaling sker i takt med, at bøgerne sælges.

EasyBook kan omfatte op til tre titler, der hver især lagerføres i det antal, der kan opbevares i en kasse (56 x 36 x 40 cm). Som en service hjælper vi med oprettelse af titlen i Bogportalen, så udgivelsen bliver tilgængelig for boghandlere, Internetboghandlere og andre relevante salgskanaler. Ønsker I at tilbyde rabatter til boghandlerne, kan vi også hjælpe med oprettelse af rabatkoder, prisregler og kampagner i Bogportalen.

Herefter får forlaget login til Bogportalen, hvor I selv skal godkende boghandlernes forespørgsler på returnering og ombytning. Ud over Bogportalen, kan vi også modtage ordrer pr. mail eller ved, at I selv indtaster ordrer på vores kundeportal dafolo-lager.dk. På portalen har I desuden mulighed for løbende at følge med i salgstal og lagerbeholdning.

Forsendelse af ekspeditioner til danske boghandlere er inkluderet i EasyBooks standardpris. Forsendelser til andre kundetyper afregnes med fakturamodtageren. EasyBook indeholder fremsendelse af elektronisk faktura (EAN/EDI) uden beregning. Jeres bøger ekspederes og leveres fra dag til dag på alle hverdage. Da bogsalget typisk stiger voldsomt omkring juletid, kan der forekomme længere ekspeditionstid i denne periode.

Når beholdningen af en titel når det aftalte minimum, sendes automatisk besked til forlaget, så I kan vurdere, om bogen skal genoptrykkes. Forlaget kan vælge at benytte BookBox fra Scandinavian Book, der tilbyder optryk af små oplag, der leveres direkte til Dafolos lager.
 

Hvordan kommer jeg i gang?

Når aftalen om EasyBook er indgået, udfylder du et skema med oplysninger om den eller de bøger, vi skal lagerfører og distribuere. Så snart vi har modtaget bøgerne, kan vi påbegynde ekspedition. Herefter modtager du login til Bogportalen og dafolo-lager.dk samt vejledninger til de to portalløsninger. Afregning til forlaget sker månedligt, hvor udgiften til ekspedition fratrækkes omsætningen.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde