Faglige sysler er godt tidsfordriv!

- gratis materialer til download og print

Corona-perioden er en god mulighed for at repetere eller udvikle faglig læring. Og det behøver slet ikke være kedeligt!

Vi vil gerne hjælpe med, at dine elever og egne børn får mulighed for også at træne deres færdigheder i dansk. Derfor giver vi helt ekstraordinært gratis adgang til et udvalg af vores træningsmaterialer. Fordelen er at dine elever og børn kan sidde med øvelserne, hvor som helst og når det passer ind i dagens øvrige aktiviteter.

Neden for finder du en oversigt med links til opgaver og øvelser, der kan downloades og printes. Der kommer løbende nye til, så hold øje med siden her – og god fornøjelse :-)
 

Træn dansk
Grammatikøvelser for 0. – 2. klasse
 

Styr på stavning
Staveøvelser for 5. – 9. klasse
 

Styr på ordsprog og talemåder
Øvelser for 5. – 9. klasse


Højtlæsning for de 5 - 8 årige - sprudlende fortællinger med sansende pitstops undervejs.   
Da Walters lagkage sprang i luften, kapitel fra bogen Worfor!
 

Inspiration til sjove lege for 0-6 årige børn
Et legekatalog med inspiration til sjove lege for dagtilbudsbørn og børn, der netop er startet i skole. Aktiviteterne er samtidig med til at styrke barnets sansning og bevægelse. Legekataloget er et uddrag fra bogen Bevæg mig – krop, sanser og bevægelse i børnehøjde.


Skovtroldens gyldne frikadeller eller Supermands godteklumper?
Gør madlavning til en fælles aktivitet med nemme opskrifter rettet mod børns smagsløg, uddrag fra bogen Glad mad med børn.
 

Hjemsendt lærer eller pædagog? Opdatér din faglige viden – kvit og frit.

Neden for finder du links til kapitler fra nogle af vores mest populære bøger, så du kan holde dig opdateret og knivskarp inden for dit felt, også selvom du sidder derhjemme.

Gratis online lynkursus: 7 minutter om co-teaching i indskolingen
I videoen fortæller pædagogisk konsulent Anne Sophie Engsig blandt andet, hvordan co-teaching åbner nye muligheder for at nå rundt om alle elever i klassen:

Tillidsfulde relationer - vejen til at udvikle et demokratisk sindelag, kapitel 14 fra bogen Flere fantastiske forbindelser.

Lær at arbejde fokuseret i en verden af konstante afbrydelser
Her kan du lade dig inspirere af et uddrag fra bogen Arbejd dybt, der giver en række anvisninger på, hvordan vi kan træne evnen til at arbejde dybt og fokuseret. 

Får du lyst til at læse mere, kan du lade dig inspirere i vores webshop. Vi har taget de nødvendige forholdsregler for medarbejderne på vores lager, så vi ekspederer og sender fortsat ordrer på daglig basis. Du er også velkommen til at sende en mail med din bestilling til forlag@dafolo.dk – eller du kan ringe til os på 9620 6666.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.