Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Forfatter hos Dafolo

Bliv forfatter hos Dafolo

Vi modtager med glæde manuskripter eller forslag til nye produkter, herunder digitale. Hvis du har en idé, bedes du sende den til forlagsredaktør Sophie Hill på shi@dafolo.dk

Vi skal minimum have en synopsis over din idé. Denne skal indeholde en beskrivelse af indhold, målgruppe og oplysninger om eventuelle konkurrerende produkter på markedet. Hvis der er tale om en bog, vil vi også meget gerne se et ”prøvekapitel” – for eksempel bogens foreløbige indledning. Her kan du downloade et dokument med rammerne for en synopsis.

Når vi får dit materiale, vil vi i første omgang kvittere for modtagelsen. På baggrund af det tilsendte vurderer forlaget, om vi vil gå videre i et eventuelt samarbejde om en udgivelse. Du kan forvente et svar inden for to måneder.

Går vi videre med samarbejdet, vil du få støtte og vejledning af en redaktør. Der vil blive indgået en kontrakt, og sammen med redaktøren fastsættes udgivelsestidspunkt og deadline for din aflevering af det endelige manuskript. Du kan læse mere om denne proces i Dafolos forfattervejledning og finde en illustration, der giver et overblik over udgivelsesprocessen.

Flere af vores bøger undergår fagfællevurdering. Læs mere her.

Vi beder dig være opmærksom på, at Dafolo udgiver materialer til blandt andet lærere, ledere, pædagoger og studerende samt træningsmaterialer til danskundervisningen, men ikke deciderede børnebøger.

Vi ønsker dig held og lykke og ser frem til at høre fra dig!

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde