Vi hjælper jer igennem hele processen, fra planlægning til gennemførelse

Få hjælp til jeres onlinemøder

Et onlinemøde eller et virtuelt arrangement kan ikke sammenlignes med et fysisk møde mellem mennesker. Det kræver en helt anden forberedelse, struktur og styring. Tilsvarende skal selve indholdet tilpasses det virtuelle rum.

Hjælp til både planlægning og gennemførelse

1. Vi rådgiver og sparrer med jer omkring indhold, planlægning, struktur, aktiviteter og selve gennemførelsen. Vi hjælper jer med at sikre, at det hele bliver tilpasset det virtuelle rum.

2. Vi stiller platform og digitale værktøjer til rådighed på dagen. Og vi står for alt det tekniske, så der er styr på lyd, billede, skærmdeling, overgange fra plenum til break out rooms og meget mere.

3. Vi er desuden trænede facilitatorer, og tager gerne værtsrollen, hvis I har brug for at kunne være til stede på en anden måde og fx være deltagende parter selv.

Book et møde med en konsulent

Book et møde med en af vores konsulenter. Først taler vi om jeres konkrete behov, herefter vejleder vi jer og finder sammen den helt rigtige løsning.

 

"Jeg har netop fuldendt et samarbejde med Arden Skole, som skulle afholde et stort pædagogisk arrangement for over 70 medarbejdere; lærere og pædagoger. Det hele skulle selvfølgelig foregå virtuelt. Ledelsen ønskede sig væk fra en passiv envejskommunikation og ville gerne aktivere så meget som muligt. Forud for dagen diskuterede vi sammen deres ønsker og behov. Og derfra udviklede vi i samarbejde en drejebog for dagen. Deltagerne var fx ude i reflekterende dialoger i såkaldte ’break out rooms’, hvor de i deres makkerteams skulle diskutere de nye vilkår, lærerne og pædagogerne arbejder med lige nu."

- Lisbeth Ramonn Vesterheden, Pædagogisk konsulent hos Dafolo 

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.