Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

GRATIS WEBINAR

Godt i gang med co-teaching

04. juni, 2024
Online via Teams

Mangler I konkrete input til at starte arbejdet med co-teaching hos jer? Med dette webinar får I mulighed for en lille fælles tænkepause og et fælles blik på det, vi ved er vigtigt for at få det fulde potentiale ud af arbejdet med co-teaching.

Vi skal sammen skærpe blikket og finpudse modet, så I gennem co-teaching kan skabe de bedste rammer for elevernes læring.

På webinaret får du en hurtig intro til co-teaching som metode og enkle redskaber, der kan støtte jeres udviklingsproces.

Målgruppe

Alle er velkomne. Webinaret er særlig interessant for lærere, pædagoger og ledelser, der tænker på at gå i gang eller kun har begrænsede erfaringer med co-teaching i praksis.

Vi ved, at mange har øje for det store potentiale, der ligger i co-teaching. Men vi ved også efter mange års erfaringer med at starte og vedligeholde en god co-teaching-praksis, at der er både benspænd, der driller, og potentialer, der går tabt i en travl hverdag. 

På webinaret besøger vi nogle af de centrale forudsætninger, der skal være til stede ved opstart, og vi deler nogle enkle redskaber, der kan hjælpe jer godt på vej i hverdagen. Vi deler også ud af vores erfaringer med, hvordan I kan skabe rammen for læringsrum for både professionelle og børn, der styrker læring for alle på gode måder.

OPLÆGSHOLDER

Pædagogisk konsulent Marie Uldall vil tage dig gennem webinaret og give dig input og gode redskaber, der medvirker til at opnå den effekt af co-teaching, som vi ønsker: Stærke deltagelsesmuligheder for alle!

Marie er ansvarlig for flere både store og små forløb med co-teaching rundt i hele Danmark, hvor hun arbejder med alle niveauer, der har betydning for at lykkes med co-teaching: forvaltning, ledelse og medarbejdere.


Pædagogisk konsulent Marie Uldall

TIDSPUNKT

4. juni 2024, kl. 15.15 – 16.00

STED

Webinaret afholdes på Teams. Du modtager en mail med link til webinaret et par dage før afholdelse.

TILMELD DIG

 

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde