Den 12. marts 2024 i Aalborg, kl. 9-15
Vi løber hurtigere og hurtigere – men løber vi i den rigtige retning? Tempoet i forandringer har aldrig været højere. Det har man sagt i mere end 30 år. Problemet er ikke bare at lave mere for mindre, men at forandringer er uforudsigelige. Når de krav, vi møder, er skiftende, modstridende og komplekse, sætter det både opgaveløsning og fællesskab på en prøve, som kræver psykologisk tryghed i arbejdsfællesskabet.
Psykologisk tryghed er troen på, at vi kan tale om det, der er svært med hinanden – om fejl, tvivl, spørgsmål, uenigheder og idéer – uden at frygte, at vi træder andre over tæerne eller taber ansigt.
Psykologisk tryghed er et fælles ansvar. Både ledere og medarbejdere er med til at skabe en kultur præget af psykologisk tryghed, hvor vi respekterer hinanden og samarbejder – også med mennesker, der tænker anderledes end os selv. Denne temadag sætter derfor fokus på den betydning, psykologisk tryghed har, og hvordan du styrker den psykologiske tryghed i din organisation.
Målgruppe
Temadagen henvender sig til ledere, medarbejdere, konsulenter og andre på forvaltningsniveau, der er optaget af psykologisk tryghed. På temadagen får du mulighed for at møde andre, der enten allerede arbejder med psykologisk tryghed i praksis, eller som endnu ikke er startet.
På temadagen lærer du:
- Hvordan I går fra modstand mod forandringer til en ressource for at lykkes med forandringer
- Hvad du som leder kan gøre i en stadig mindre forudsigelig verden
- Hvad psykologisk tryghed er, og hvordan det adskiller sig og styrker tillid, trivsel og sikkerhed
- Hvor psykologisk tryghed styrker den daglige opgaveløsning, resultater og udvikling og bidrager til øget trivsel og samarbejde på tværs af fagligheder, både internt og eksternt
- Hvordan du tager temperaturen på psykologisk tryghed i en arbejdsgruppe, og hvordan I taler om det, der kommer frem?
Program - 12. marts 2024, Aalborg
9.00 – 9.30
|
Tjek-ind – kaffe/te og brød
|
9.30 – 9.45
|
Velkomst og faglig intro til dagen
v/ Dafolo
|
9.45 – 11.45
|
Oplæg og workshop
v/ Christian Ørsted
Hvad er psykologisk tryghed, og hvad betyder den for ledelse, arbejdsmiljø, samarbejde og opgaveløsning?
|
11.45 – 12.30
|
Frokost med mulighed for at besøge Dafolos bogstand
|
12.30 – 13.30
|
Fortsat oplæg og workshop
v/ Christian Ørsted
Hvordan øger man graden af psykologisk tryghed?
Her får du praktiske fremgangsmåder for fagprofessionelle og viden om, hvordan du tager temperaturen på psykologisk tryghed i din organisation eller arbejdsgruppe, og hvordan taler I om det.
|
13.30 – 13.45
|
Eftermiddagspause
|
13.45 – 14.45
|
Fortsat oplæg og workshop
v/ Christian Ørsted
|
14.45 – 15.00
|
Afrunding og tak for i dag
v/ Dafolo
|
Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.
Om Christian Ørsted
Christian Ørsted er cand.merc., ledelsesrådgiver og forfatter. Han er ekstern lektor på CBS og fast klummeskribent på Berlingske Business. Desuden er han fagredaktør på den danske udgave af Amy Edmondsons bog Den frygtløse organisation, og han har skrevet introduktionen til hendes seneste bog Den rigtige slags forkert.
Christian holder foredrag og workshops om ledelse, arbejdsmiljø og organisationsudvikling og har rådgivet en lang række danske og internationale virksomheder, bl.a. Novo Nordisk, A.P. Møller – Mærsk, LEGO, Microsoft, Coca-Cola, Røde Kors og ministerier, styrelser og kommuner.
HVORNÅR
12. marts 2024, kl. 9.00-15.00 (Ankomst med kaffe/te og brød kl. 9.00-9.30)
STED
Scandic Aalborg Øst, Hadsundvej 200, 9220 Aalborg
PRIS
Prisen er 2.398 kr. ekskl. moms og energi- og miljøbidrag pr. person
EARLY BIRD
Tilmeld dig inden 1. februar 2024, og få early bird-pris til 2.198 kr. ekskl. moms, energi- og miljøbidrag
Tilmeldingsfrist: 12. marts 2024 (bindende tilmelding herefter)
***
Tilmeldingerne registreres i den rækkefølge, de modtages. Bekræftelse og faktura sendes efter tilmeldingsfristens udløb. Dafolo forbeholder sig retten til at aflyse konferencen/enkelte sessioner ved for få tilmeldinger. Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er økonomisk bindende fra tilmeldingsfristens udløb. Pladsen kan altid overdrages til en kollega.
Hvis en oplægsholder forhindres i at gennemføre oplægget af årsager, som ligger uden for Dafolos kontrol (f.eks. pludseligt opstået sygdom), vil vi forsøge at finde en anden oplægsholder, men kan blive nødsaget til at aflyse oplægget.
For yderligere oplysninger kontakt Dorte Kristensen på forlag@dafolo.dk eller telefon 96 20 66 66/20 80 28 28.
***
TILMELD DIG KONFERENCEN