Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

UDDANNELSE

Regenerativ ledelse i den offentlige organisation - Hold 1

23. november, 2023

Uddannelsen starter den 23 og 24. november 2023 på i Jylland (Aalborg-Aarhus-området. Sted følger snarest) (3 moduler frem til 1. marts 2023). Uddannelsen afholdes også på Sjælland

 

Regenerativ ledelse i den offentlige organisation

Lær at lede regenerativt! På denne uddannelse får du unik viden og værktøjer til regenerativ ledelse, der vil udfordre dit traditionelle blik på ledelse og vise nye muligheder i fremtidens offentlige organisation. Med et regenerativt mindset kan vi imødegå de presserende sociale, økologiske og demografiske udfordringer i den offentlige organisation og skabe et mere bæredygtigt, retfærdigt og blomstrende arbejdsliv.

Regenerativ ledelse er en filosofi, et mindset og en praksis, der lægger vægt på vigtigheden af at skabe bæredygtige, modstandsdygtige og blomstrende systemer, organisationer og samfund. I sin kerne bygger regenerativ ledelse på ideen om, at vi kan skabe positiv forandring ved at arbejde inspireret af naturen og på den måde fremme sundhed og trivsel for alt levende.

Regenerativ ledelse i den offentlige organisation tager en helhedsorienteret og systemisk tilgang til problemløsning og anerkender sammenhængen og samspillet mellem sociale, økologiske og økonomiske systemer. I stedet for at fokusere på kortsigtede gevinster eller snævre interesser søger regenerativ ledelse at skabe langsigtet værdi og positiv påvirkning for alle borgere, medarbejdere, frivillige og andre interessenter omkring den offentlige organisation, også for de fremtidige generationer.

Samlet set tilbyder regenerativ ledelse en stærk og optimistisk vision for ledelse og forandring, der er forankret i en dyb respekt for naturen og en forpligtelse til at skabe positiv påvirkning for alle. Da vi står over for presserende sociale, økologiske og demografiske udfordringer i de offentlige organisationer, tilbyder principperne og praksisserne i regenerativ ledelse inspiration og vejledning til at skabe et mere bæredygtigt, retfærdigt og blomstrende arbejdsliv.

Udbytte

 • Du styrker og fremtidssikrer din ledelse i forhold til problematikker som stress og den øgede acceleration i samfundet og den offentlige organisation
 • Du vil opleve et løft hos dine medarbejdere.

Målgruppe
Denne uddannelse retter sig mod offentlige ledere og konsulenter på alle niveauer med en ambition om at gå anderledes til nutidens udfordringer i den offentlige organisation.  

På uddannelsen får du: 

 • En introduktion til og en indkredsning af det regenerative mindset, der vil udfordre dit traditionelle blik på ledelse og mulighederne i og med fremtidens offentlige organisation
 • Et indblik i den aktuelle forskning om regenerativ ledelse
 • Værktøjer til at lede din organisation lidt anderledes i morgen
 • En introduktion til nye personlige ledelsespraksisser, der grounder dig og din organisation i nuet og samtidig hjælper dig til at bidrage regenerativt, der sætter spor i verden også om 20-30 år
 • Mulighed for at møde ligesindede ledere på jagt efter greb, der kan bringe deres organisation ind i fremtiden på balanceret og tidssvarende vis. 

Program 3 x 2 dage (med mulighed for overnatning)

Modul 1: Et nyt mindset

 • Da mennesket brød forbindelsen til livet
 • Livets logikker, neo-systemteori og regenerativ læring
 • Forståelser af tid som bevidsthedsudvidende begreb
 • At komme til stede i krop og sind – at stemme sin organisation
 • Ledelse inspireret af naturen.

Gæsteunderviser:

Giles Hutchins, international ekspert i det regenerative og forfatter til senest ”Leading by nature”.

Oplægget foregår online og på engelsk.

 

Periode mellem modulerne: Prøvehandlinger og eksperimenter

 • At skabe forbindelse til egne styrker og blinde pletter.

 

Modul 2: Ledelse i virkeligheden

 • Den formålsdrevne offentlige organisation – witness statements
 • Motivation og resonans i hverdagen
 • Regenerative læringsmiljøer i organisationen
 • Mental-økologisk forståelse af medarbejdertiltrækning, fastholdelse, onboarding m.m.

Periode mellem modulerne: Prøvehandlinger og eksperimenter

 • At lede på ny måde.
   

Modul 3: Nye tidssvarende organiseringer

 • Lederens skyggearbejde
 • Teaming og organiseringer for fremtiden
 • Nye principper for lederarbejdet – inspireret af naturen
 • Stewards of becoming – en ny tids ledelse.

Efter uddannelsen: Prøvehandlinger og eksperimenter

 • Gentænkte organiseringer.

 

Vi forbeholder os ret til ændringer i programmet.

TID

Modul 1: 23.-24. november 2023

Modul 2: 4.-5. januar 2024

Modul 3: 29. februar-1. marts 2024


STED
Kursussted nær Aalborg/Aarhus. (Sted følger snarest)
 

UDDANNELSEN VARETAGES AF
Jakob Nørlem

Jakob Nørlem er ansat på Aalborg Universitet, hvor han forsker i talent og læringsmiljøer, organisatorisk læring og regenerativ ledelse og praksis. Han er blandt andre blevet undervist af Fridjof Capra, Nora Bateson og Laura Storm og har redigeret og udgivet en del bøger og artikler, der blandt andet drejer sig om coaching, ledelse og organisationer. På det seneste har den regenerative bevægelse vævet sig endnu tydeligere ind i hans artikler og bøger. Han har bl.a. bidraget til ”Perspektiver på psykologisk tryghed” (redigeret af Karsten Mellon og Peter Andersen, Dafolo 2023).

Jakob arbejder regenerativt med ledere og medarbejdere i praksis, både i og med naturen og han holder foredrag om den regenerative bevægelse. Han er desuden ekstern redaktør på Dafolos serie om regenerativ ledelse og regenerative organiseringer.

Magnus Andersen
Magnus Andersen er BA. i Organisatorisk læring, Aalborg Universitet. Han er tidligere konsulent ved Promentum. Han har bl.a. bidraget til ”Perspektiver på psykologisk tryghed” (redigeret af Karsten Mellon og Peter Andersen, Dafolo 2023).

PRIS
19.800 kr. (ekskl. moms og miljøbidrag) pr. person. 

EARLY BIRD
Ved tilmelding inden den 1. september 2023 er prisen 17.800 kr. (ekskl. moms og miljøbidrag) pr. person. 

PRISEN INKLUDERER:

 • Giles Hutchins: Leading by nature (i dansk oversættelse) 
 • Center for Væredygtighed: Væredygtighed 
 • Forplejning på modulerne (fysiske)
 • Uddannelsesbevis

TILMELDING
Bindende tilmelding/afbestillingsfrist den 2. oktober 2023.

NB! Der er begrænset antal pladser, så sørg for at tilmelde dig hurtigt. 

Mulighed for tilkøb af overnatning. Kontakt Dorte Kristensen, Dafolo: Mail: forlag@dafolo.dk eller tlf. 20802828/ 96206666.
Uddannelsen kan også rekvireres og skræddersyes til kommuner, skoler og institutioner.

Tilmeld dig her

***

Tilmeldingerne registreres i den rækkefølge, de modtages. Bekræftelse og faktura sendes efter tilmeldingsfristens udløb. Dafolo forbeholder sig retten til at aflyse konferencen/enkelte sessioner ved for få tilmeldinger. Vi gør opmærksom på, at tilmeldingen er økonomisk bindende fra tilmeldingsfristens udløb. Pladsen kan altid overdrages til en kollega.
 
Hvis en oplægsholder forhindres i at gennemføre oplægget af årsager, som ligger uden for Dafolos kontrol (f.eks. pludseligt opstået sygdom), vil vi forsøge at finde en anden oplægsholder, men kan blive nødsaget til at aflyse oplægget.
 
For yderligere oplysninger kontakt Dorte Kristensen på forlag@dafolo.dk eller telefon 9620 6666.
 
***
 

Hvad kendetegner regenerative ledere?

Regenerative ledere kendetegnes ved deres evne til at tænke kreativt, samarbejdsorienteret og neo-systemisk og at arbejde transkontekstuelt på tværs af fagområder og sektorer for at tackle komplekse udfordringer. Regenerativ ledelse prioriterer læring, innovation og eksperimenteren i skabelsen af tidssvarende organisationer og forpligter sig på kontinuerlig forbedring og tilpasning. Praktisk involverer regenerativ ledelse en række praksisser og tilgange, fra bæredygtige forretningspraksisser som cirkulære økonomi til nye former for organiseringer og arbejde med systemets indre balancer. Regenerative ledere prioriterer også interessentinddragelse for at opnå kvaliteten af mange perspektiver og stemmer og søger at opbygge tillidsfulde og samarbejdsorienterede relationer med alle interessenter og skabe fælles værdi. Samlet set tilbyder regenerativ ledelse en stærk og optimistisk vision for ledelse og forandring, der er forankret i en dyb respekt for naturen og en forpligtelse til at skabe positiv påvirkning for alle. Da vi står over for presserende sociale, økologiske og demografiske udfordringer i den offentlige organisation, tilbyder principperne og praksisserne i regenerativ ledelse en vital kilde til inspiration og vejledning til at skabe et mere bæredygtigt, retfærdigt og blomstrende arbejdsliv. 

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde