Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

GRATIS WEBINAR

Få inspiration til arbejdet med mellemformer

26. juni, 2024
Online via Teams

Mangler I konkrete input til at kvalificere arbejdet med mellemformer hos jer?


På dette webinar får I mulighed for en lille fælles tænkepause og et fælles blik på det, der kan være næste skridt i arbejdet med at skabe mellemformer i jeres kontekst.

I mellemformer drejer det sig om at tage det bedste fra specialpædagogikken og didaktikken og anvende det i almenundervisningen til at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn. På webinaret får du en kort intro til viden og forskning om mellemformer sammen med vores bud på centrale metoder og greb, I kan anvende for at støtte jeres udviklingsproces med mellemformer hos jer.

Målgruppe
Alle er velkomne. Webinaret er særlig interessant for lærere, pædagoger og ledelser, der har brug for perspektiver på ”gummibegrebet” mellemformer.

Rundt om på skolerne arbejdes der med at udvikle og etablere mellemformer, hvor man også opbygger kapacitet og kompetencer til at kunne undervise en mere sammensat elevgruppe og dermed øge inklusionen. Opgaven er at inddrage de specialpædagogiske og didaktiske greb i almenskolen, så alle elever kan trives, lære og være i og omkring deres stamklasse. Når mellemformer er etableret hensigtsmæssigt, viser forskningen, at den:

  • giver eleverne et stort fagligt og socialt udbytte
  • giver eleverne en oplever mere ro og voksne tættere på
  • ifølge de professionelle er et godt værktøj til at støtte elever med særlige behov
  • er hurtigere at etablere i modsætning til de visiterede specialtilbud for at give eleverne med særlige behov den rette hjælp og understøttelse

På webinaret besøger vi noget af det nyeste forskning og viden om mellemformer, og deler perspektiver, greb og enkelte redskaber fra specialpædagogikken og didaktikken, der kan inddrages for at lykkes med inkluderende mellemformer. Vi deler også ud af vores erfaringer med, hvordan I kan skabe rammen for læringsrum for både professionelle og børn, der styrker læring for alle på gode måder.

OPLÆGSHOLDER

Pædagogisk konsulent Louise Frederiksen vil tage dig gennem webinaret og give dig perspektiver, input og gode redskaber, der medvirker til at I kan skabe mellemformer, hvor alle elever lykkes.

Louise er ansvarlig for flere både store og små forløb med mellemformer rundt i hele Danmark, hvor hun arbejder med alle niveauer, der har betydning for at lykkes med mellemformer: forvaltning, ledelse og medarbejdere.


Pædagogisk konsulent Louise Frederiksen

TIDSPUNKT

26. juni 2024, kl. 15.00 - 15.30 

STED

Webinaret afholdes på Teams.

Efter webinaret vil du få oplægsholderens slides tilsendt. Webinaret vil ikke blive optaget.

Det er gratis at deltage, så tilmeld dig på forlag@dafolo.dk

Vi glæder os til at se dig!

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde