Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Outsourcing af lageropgaven

- det er sund fornuft

Det er både dyrt og tidskrævende at håndtere et lager. Vælger I at outsource lagerfunktionen, er der både tid og penge at spare, og ressourcerne kan i stedet bruges på virksomhedens primære opgaver.


Dafolo er et godt alternativ, uanset om I har brug for en omfattende lagerløsning eller ønsker at få opbevaret et par paller i en periode. Kampagner, montage, displays og andre pakkeopgaver - store som små - løser vi også gerne for jer.

Vores lager- og distributionsløsninger omfatter:

  • Opbevaring
  • Styring
  • Overvågning
  • Ekspedition
  • Forsendelse


Lad os sammensætte en lagerløsning, der matcher jeres behov
Med udgangspunkt i jeres virksomheds behov for lagerplads, hjælp til ekspedition af ordrer, ønske om adgang til webportal og krav til pakning af kampagnematerialer, skræddersyr vi en løsning til jer. Mulighederne er mange og kan sammensættes, så de til enhver tid matcher virksomhedens reelle behov.

Eksempler
Leje af lagerplads kan kombineres med professionel ekspeditionsservice, hvor vi pakker og forsender jeres varer.Bestillinger og data om lagerbeholdninger kan styres automatisk via en webløsning, der samtidig giver adgang til at se aktuelle lagerbeholdninger. Kunderne kan bestille varer direkte hos os – via vores hjemmeside – eller I kan modtage ordrerne selv og efterfølgende sende dem til os i en fil. Anvender I ikke et betalingssystem i forbindelse med modtagelse af ordrer, kan Dafolo opkræve betaling for jeres varer.

 

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde