Markedskonsulent med indsigt i offentlig it

Er du vores nye kollega?

Vores digitale produktområder omfatter konvertering og klargøring af bevaringsværdige data til arkivmyndighederne samt en bred vifte af konsulentydelser og produktudvikling med fokus på integrationsløsninger, som primært sælges til den offentlige sektor. Afdelingen består af et stærkt udviklingsteam og har en ambitiøs go to market-plan, og vi søger derfor en kommercielt orienteret kollega, der vil være med til at realisere vækstpotentialet i vores forretning.

Med selvstændigt budgetansvar er din primære opgave at opsøge og gennemføre kundebesøg, hvor du analyserer kundens behov i relation til integrationsløsninger og arkivaflevering. Når opgaven er specificeret, varetager du dialogen med vores specialist team, hvor dygtige konsulenter håndterer leverancen. Du har et kommercielt mindset og formår at spotte og omsætte ændringer i markedet til nye produkter og services i tæt samspil med dine kollegaer i udviklingsteamet. 

Med reference til vores adm. direktør bliver du en del af en engageret afdeling bestående af 26 kompetente og engagerede kollegaer med dyb faglig indsigt i UX design, databaser, systemarkitektur, open source og applikationsudvikling. Sammen bringer vi kompetencerne i spil i rollen som udviklingspartner for kunder i kommuner, regioner og statslige myndigheder.

Vi har særlig dyb indsigt i udnyttelse af Digital post som en driver til at automatisere og forbedre den digitale forvaltning. En årlig revision i form af en ISAE 3402- og en ISAE 3000-erklæring kontrollerer og validerer, at vi overholder vores forpligtelser ift. drift og som databehandler.

Din daglige arbejdsplads er Dafolos kontor i Frederikshavn eller i Rødovre. En stor del af din tid bruges hos kunderne, der er i hele landet.

Faglige kvalifikationer

 • Dokumenterede resultater med salg af it-løsninger til den offentlige sektor
 • Erfaring med udarbejdelse af tilbud, kontrakter og gennemførelse af salgsopfølgning
 • Indsigt i Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi, NIS2, Digital post og lign. 
 • Erfaring med udvikling af koncepter
 • Indblik i det offentlige it-landskab 
 • Kendskab til principperne i Arkivloven 


Personlige kvalifikationer

 • Drevet af at skabe resultater
 • Udadvendt og nytænkende
 • Struktureret og vedholdende
 • Team player der bidrager til den gode stemning 
 • Stærke kommunikative kompetencer 
 • Et personligt netværk i kommunerne
   

Vi tilbyder
I Dafolo møder du dedikerede kollegaer, hvis kompetencer spænder bredt. Vi løfter i flok og betragter enhver opgaveløsning som en holdindsats. Vores organisation er flad med en åben ledelsesstil, hvor du har mulighed for at præge indholdet af din jobfunktion og din hverdag. For at sikre, at du får den bedst mulige start hos os, følger du et veltilrettelagt introduktionsforløb, hvor du får kendskab til de salgsprincipper, udviklingsmetoder og værktøjer, vi anvender.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning med relevante bilag til job@dafolo.dk snarest muligt. Angiv gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Tiltrædelse: Snarest – vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så vent ikke med at søge.

Yderligere oplysninger
Fås hos adm. direktør Henrik Brandt mobil 2257 4048 eller e-mail hb@dafolo.dk.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde