Markedskonsulent til afleveringsområdet

Vi søger en kollega til at stå i spidsen for at udvikle konceptet og vækste forretningsområdet.

Markedskonsulent til afleveringsområdet


Vi har rigtig travlt med at hjælpe kommuner og andre offentlige institutioner med at konvertere og strukturere data, som skal afleveres til arkivmyndighederne. Derfor søger vi en kollega til at stå i spidsen for at vækste forretningsområdet ved at udvikle konceptet.

Som budgetansvarlig er din primære opgave at opsøge og gennemføre kundebesøg, hvor du analyserer kundens behov i relation til konvertering og arkivarkivering. Når opgaven er specificeret, varetager du dialogen med vores specialist team, hvor dygtige konsulenter håndterer leverancen. Du har et kommercielt mindset og formår at spotte og omsætte ændringer i markedet til nye produkter og services i tæt samspil med teamet.

Med reference til direktøren for området bliver du en del af et engageret team bestående af fire kollegaer med dyb faglig indsigt i arkivaflevering.

Din daglige arbejdsplads er Dafolos kontor i Frederikshavn eller i Rødovre. En stor del af din tid bruges hos kunderne, der er i hele landet.

Faglige kvalifikationer

 • Dokumenterede resultater med salg af it-løsninger til den offentlige sektor
 • Erfaring med udarbejdelse af tilbud, kontrakter og gennemførelse af salgsopfølgning
 • Erfaring med projektledelse
 • Erfaring med udvikling af koncepter
 • Indblik i det kommunale it-landskab
 • Indsigt i principper for journalisering og arkivering


Personlige kvalifikationer

 • Drevet af at skabe resultater
 • Udadvendt og nytænkende
 • Struktureret og vedholdende
 • Team player der bidrager til den gode stemning
 • Stærke kommunikative kompetencer
 • Stort personligt netværk i kommunerne

Om os
Dafolo tilbyder stærke løsninger, der øger værdien af offentlige og private virksomheders digitaliseringsindsats. Sikker håndtering af data og overholdelse af GDPR indgår i vores projektmodel for korrekt udarbejdelse af arkiveringsversioner konvertering og klargøring til aflevering af filer til arkivmyndighederne.
Vi leverer brugervenlige selvbetjeningsløsninger og administrative formularer der, sammen med en stærk integrationsplatform, øger værdien af digitalisering. Dette omfatter blandt andet optimal udnyttelse af MeMo-formatet for det nye Digital Post.
Som samarbejdspartner til Brugerklubben SBSYS varetager vi support og driftsunderstøttelse af alle SBSIP I/O-manager-platforme, der udgør et væsentligt element i medlemskommunernes infrastruktur.
Principperne bag vores tilgang til kundedrevet udvikling er et grundlæggende element i virksomhedens kultur: det vi leverer, skal gøre en positiv forskel for kunden. Vi kalder det digitalisering i øjenhøjde.

Vi tilbyder
I Dafolo møder du dedikerede kollegaer, hvis kompetencer spænder bredt. Vi løfter i flok og betragter enhver opgaveløsning som en holdindsats. Vores organisation er flad med en åben ledelsesstil, hvor du har mulighed for at præge indholdet af din jobfunktion og din hverdag. For at sikre, at du får den bedst mulige start hos os, følger du et veltilrettelagt introduktionsforløb, hvor du får kendskab til de salgsprincipper, udviklingsmetoder og værktøjer, vi anvender.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Send din ansøgning med relevante bilag til job@dafolo.dk snarest muligt. Angiv gerne hvor du har set stillingsopslaget.

Tiltrædelse: Snarest – vi afholder løbende ansættelsessamtaler, så vent ikke med at søge!

Yderligere oplysninger
Fås hos direktør Stephen Hall Reusch mobil 4020 5350 eller e-mail sha@dafolo.dk.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.