Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Digitale løsninger

Convergens fortsætter samarbejdet med Brugerklubben SBSYS

30. november, 2018

I forlængelse af en afsluttet udbudsrunde har Convergens vundet opgaven med support og driftsunderstøttelse af alle SBSIP I/O-manager-platforme i de 38 medlemskommuner og Region Midt. Tilsvarende har Miracle vundet opgaven med supporten på sagsbehandlingssystemet SBSYS.

Brugerklubben SBSYS ser med tildelingen frem til, at udviklingssamarbejdet med de to leverandører nu også kommer til at omfatte driftstøtte og systemsupport.

“Jeg er meget tilfreds med den professionelle og stringente udbudsproces, hvor kompetente medlemmer med stort engagement og støtte fra udbudsspecialister har frembragt et sammenhængende aftalegrundlag for support af Brugerklubbens it-løsninger”, udtaler Bent Højlund, formand for Brugerklubbens forretningsledelse.

“Brugerklubben gennemfører sine udbudsprocesser med forhandlingsforløb, som skærper forståelsen for de ydelser, der ligger til grund for udbuddet. Denne tilgang skaber fundamentet for at opnå support af høj kvalitet med tæt medlemsinddragelse til en skarp pris” fortsætter Bent Højlund.

Evnen til at behandle og automatisere rutiner og processer samt skabe sporbarhed og kunne distribuere data på en sikker måde er afgørende for, at Brugerklubbens medlemmer kan indfri borgernes forventninger til sammenhæng og gennemsigtighed i den offentlige forvaltning under hensyntagen til sikker behandling af persondata, hvor GDPR er et væsentligt pejlemærke. For Brugerklubbens medlemmer spiller både I/O-manager-platformen SBSIP og sagsbehandlingssystemet SBSYS derfor en kritisk rolle for den infrastruktur, der udgør grundlaget for digital forvaltning.

Ifølge Bent Højlund har det meget høj prioritet for Brugerklubben at sikre medlemmerne det stærkest mulige grundlag for support, driftsunderstøttelse og udvikling af forretningskritiske platforme og systemer gennem partnerskaber med de bedst kvalificerede leverandører. Han afslutter: ”Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med både Convergens og Miracle, som vi forventer vil styrke it-infrastrukturen yderligere hos medlemmerne til gavn for en sammenhængende digital forvaltning”.

Aftalen mellem Brugerklubben SBSYS og Convergens er i praksis en fortsættelse af de seneste to års samarbejde omkring support af SBSIP-platformen. Adm. direktør i Convergens Stephen Hall Reusch siger om den netop indgåede aftale: ”Jeg glæder mig på firmaets vegne over, at vi fortsætter samarbejdet med Brugerklubben. Det er en bekræftelse af, at det vi har arbejdet målrettet med i de seneste år reelt også skaber værdi for vores kunder, hvor vores medarbejderes høje faglighed inden for support og driftsunderstøttelse er med til at sikre en problemfri drift hos Brugerklubbens medlemmer. ”


Yderligere information

  • Adm. direktør Stephen Hall Reusch, Convergens A/S, mobil 4020 5350.
  • Formand for forretningsledelsen Bent Højlund, Brugerklubben SBSYS, mobil 5156 2801.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde