Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Grafiske løsninger

Overtagelse af mindre grafisk virksomhed styrker Dafolos markedsposition

01. april, 2017

Med erhvervelsen af Graflex udvider Dafolo sin kundekreds i det nordjyske.

Jan Hansen, der ejer Graflex, har ønsket at gå på efterløn og overdrager aktiviteterne i selskabet til Dafolo A/S, der med garanti vil tage sig godt af kunderne fremover.

Overtagelsen sker som et led i Dafolos strategi om fortsat at vækste inden for virksomhedens grafiske forretningsområde. Overtagelsen af Graflex sker efter en kort god og konstruktiv dialog.

Om salget til Dafolo siger Jan Hansen: ”De kunder, jeg har haft igennem en lang årrække, overdrager jeg nu til Dafolo. Jeg er overbevist om, at de er i gode hænder og det er min klare fornemmelse, at de også fremover får leveret grafiske kvalitetsprodukter og vil blive mødt med god og professionel service i Dafolo.

Om overtagelsen siger Dafolos administrerende direktør Hans Christian Højslet: ”Med købet af Graflex styrker vi positioneringen i markedet for Dafolo Grafisk gennem øget volumen samtidig med, at vi øger vores kapacitetsudnyttelse”. Hans Christian Højslet tilføjer: ”Vi har rigtig gode erfaringer med lignende overtagelser både i forhold til opgaver med salg og kundeservice og, når det handler om levering af kvalitetsprodukter til tiden. Senest i form af overtagelser af Jypa ApS og Convergens A/S.”

Overtagelsen af Graflex sker pr. 1. april 2017.

Yderligere information
Hans Christian Højslet, adm. direktør, Dafolo A/S, telefon 2080 2850 eller
Jan Hansen, Graflex, telefon 9842 8888

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.