Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Digitale løsninger

Eliteleverandør til den offentlige sektor

06. august, 2018

UdbudsVagten har for nylig offentliggjort listen over de 300.000 aktive virksomheder, der i 2017 har været leverandør til den offentlige sektor.

En elite blandt de mange, mange virksomheder udmærker sig ved at være størst målt på omsætning. Et mangeårigt samarbejde med kommuner, skoler, daginstitutioner og statslige myndigheder har placeret os blandt ”Top 1%”-leverandørerne, og Dafolo er dermed udnævnt til Eliteleverandør.

”Vi er glade for anerkendelsen, men er allermest stolte af de gode relationer, vi har til vores offentlige kunder både når det gælder it-løsninger, grafiske løsninger og konsulentbistand i forhold til pædagogisk udvikling i skole- og daginstitutionssektorerne”.

Den offentlige sektor har siden Dafolos etablering i 1957 spillet en central rolle for virksomhedens udvikling. Fra den første blanket til den døgnåbne, digitale forvaltning har den røde tråd været den samme: At udvikle og sælge løsninger, der med enhver tids teknologi bedst muligt hjælper til administrativ forenkling og bedre dialog. I tæt samspil med vores kunder har vi løbende udviklet, udvidet og tænkt nyt.

”Med udnævnelsen til Eliteleverandør ser vi frem til at vise nye kunder, offentlige som private, at Dafolo er et trygt og kvalificeret valg”.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.