Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Lager og logistik

God dialog med nye og kendte ansigter på Bogforum

29. oktober, 2018

Traditionen tro deltog vi på årets store bog event i Bella Centret i den forgangne weekend. De tre dage var endnu en gang præget af hektisk aktivitet, og vi er vendt hjem beriget med en masse gode snakke med forfattere og andre forlagsrepræsentanter.

Mange af de forlag, der allerede benytter vores ekspedition udtrykte stor tilfredshed med den service, vi leverer. Og de fleste ser et potentiale i at kunne udvide samarbejdet til også at omfatte produktion af bøger.

I løbet af messedagene fik vi også mulighed for at hilse på et stort antal nye forlag og fortælle om vores stærke og fleksible koncepter for både distribution og bogproduktion. Vi vil gøre vores til, at der kan etableres et godt konstruktivt samarbejde og glæde os til at byde endnu flere forlag velkommen!
 


Vindere af billetter til Phantom of the Opera

I forbindelse med Bogforum afholdt vi en konkurrence for forlag, hvor præmierne er 2 x 2 billetter til en musicaloplevelse på Det Ny Teater i København den 8. december 2018. Vi takker alle, der valgte at deltage og har nu udtrukket to vindere:

  • Dennis Egebjerg, Plakatforlaget og
  • Per Straarup, Forlaget Straarup & Co.

Vi siger tillykke og ønsker god fornøjelse. Vinderne har fået direkte besked.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.