Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Grafiske løsninger

Kvalitet til tiden

14. december, 2016

Trafikselskabet Midttrafik administrerer den kollektive trafik i den midtjyske region. I alt 32 busselskaber kører de regionale og lokale ruter samt bybusser for Midttrafik i 19 kommuner.

En del af de mange opgaver, trafikselskabet varetager, består i at informere kunderne om billetter, Midttrafik app’en, julenatbusser og høringer. Og eftersom kundeservice er et af Midttrafiks strategiske indsatsområder, lægges der stor vægt på kvaliteten af de materialer, der anvendes i forbindelse med kampagner.

Materialer der holder – ude og inde
Blandt de mange forskellige produkter, Midttrafik anvender i deres informationskampagner er hængeskilte og plakater til busser samt streamers til udvendig montering på busserne, der alt sammen leveres af Dafolo. Kampagnerne gennemføres ca. 10 gange om året med forskellige temaer, blandt andet sommerkøreplan, bedste chauffør og julebusser, og for hver kampagneaktivitet er det afgørende, at produkterne fremstår professionelle, så længe kampagnen kører, uanset om det er et hængeskilt inden i bussen eller om det er et klæb monteret udvendig. Lone Winther, der er presse- og markedsføringsansvarlig hos Midttrafik siger; ”Vi er meget tilfredse med kvaliteten på produkterne fra Dafolo. Hvad enten der er tale om stickers, hængeskilte eller plakater, kan vi være sikre på, at både det visuelle udtryk og produktkvaliteten er i orden”.

Personlig kontaktperson - garanti for effektiv distribution
Hos Dafolo varetager en kontaktperson den daglige dialog og koordinering af opgaver med Midttrafik herunder distribution af materialer til både busselskaber og salgssteder. Antallet af materialer, der skal fremsendes varierer fra kampagne til kampagne. Fælles for alle kampagneaktiviteter er dog, at materialerne skal være fremme tids nok til, at busselskaberne kan nå at montere skilte og klæb, inden Midttrafiks kampagnestart. Pakkeopgaven koordineres af Dafolo, der for hver enkelt kampagne sørger for, at de rette materialer når frem til rette modtager til tiden. ”Vi er helt trygge ved at Dafolo håndterer produktion og distribution af kampagnematerialer. Det giver os mulighed for at fokusere på at planlægge nye aktiviteter”, afslutter Lone Winther.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.