Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Grafiske løsninger

Endnu en udvidelse af Dafolos grafiske forretning

18. april, 2017

Med erhvervelsen af Larsen & Partners udvider vi vores kundekreds inden for det grafiske område.

Karsten Arckie Larsen, der ejer Larsen & Partners har ønsket at trappe ned og at overdrage sine kunder og aktiviteter til en virksomhed, der vil fortsætte med at levere kvalitetsprodukter og god service.

Overtagelsen sker som et led i Dafolos strategi om at vækste inden for virksomhedens grafiske forretningsområde. Overtagelsen af Larsen & Partners sker efter en kort, god og konstruktiv dialog.

Om salget siger Karsten Larsen: ”De kunder, jeg har betjent igennem en lang årrække, overdrager jeg nu til Dafolo. Jeg har i en del år haft et godt samarbejde med virksomheden og er derfor overbevist om, at kunderne vi opleve samme professionelle service og rådgivning hos Dafolo. Jeg har derfor en god fornemmelse af, at virksomheden er den rette partner fremover”.

Om overtagelsen siger Dafolos administrerende direktør Hans Christian Højslet: ”Med købet af Larsen & Partners øger vi antallet af kunder og ordremængden inden for vores grafiske forretningsområde. Det åbner mulighed for bedre kapacitetsudnyttelse”. Hans Christian Højslet tilføjer: ”Vi har rigtig gode erfaringer med lignende overtagelser både når det gælder Salg og Kundeservice og, når det handler om levering af kvalitetsprodukter til tiden. Senest i form af overtagelsen af Graflex, Jypa ApS og Convergens A/S.”

Overtagelsen af Larsen & Partners sker pr. 8. april 2017.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.