Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Forlag og konsulenter

Ny bogserie og uddannelse tager ledelsen ind i det 21. århundrede

11. maj, 2023

Med inspiration fra naturens logik fokuserer regenerativ ledelse på at skabe mere værdi, end man tager - til gavn for trivsel og bæredygtighed i fremtidens organisationer.

Hvordan kan man som leder tage højde for de voksende sociale, økologiske og demografiske udfordringer, vi står over for i verdenen i dag? Hvordan kan man som leder skabe mere værdi, end man tager? Og hvordan kan man skabe et mere bæredygtigt, retfærdigt og blomstrende arbejdsliv med mindre stress og udbrændthed?

Det er spørgsmål, som den moderne leder uvægerligt må forholde sig til for at lede tidssvarende og føre organisationen ind i det 21. århundrede.

Ny uddannelse i regenerativ ledelse til den fremsynede leder
På den baggrund udbyder Dafolo til efteråret en uddannelse i regenerativ ledelse, der tilbyder unik viden og værktøjer, udfordrer det traditionelle blik på ledelse og viser nye muligheder i fremtidens offentlige organisation.

Regenerativ ledelse er en filosofi, et mindset og en praksis, der lægger vægt på vigtigheden af at skabe bæredygtige, modstandsdygtige og blomstrende systemer, organisationer og samfund. I sin kerne bygger regenerativ ledelse på ideen om, at vi kan skabe positiv forandring ved at arbejde inspireret af naturen og på den måde fremme sundhed og trivsel for alt levende. Den regenerative ledelse udfordrer logikker fra det 20. århundrede, som vi i dag tager for givet, og stiller sig kritisk refleksiv over for disse – som fx den hierarkiske organisationsstruktur, vi stadig ser mange steder, vækst som eneste driver i virksomheder og traditionelle organiseringer af arbejdet i forhold til fx tid.

Uddannelsen varetages af Jakob Nørlem, der er ansat på Aalborg Universitet, hvor han forsker i talent og læringsmiljøer, organisatorisk læring og regenerativ ledelse og praksis. Jakob arbejder regenerativt med ledere og medarbejdere i praksis og holder foredrag om den regenerative bevægelse.
Vil du sikre dig en plads på efterårets forløb? - se en detaljeret beskrivelse af uddannelsen "Regenerativ ledelse i den offentlige organisation.

Ambitiøs bogserie om regenerativ ledelse
Jakob Nørlem er også ekstern serieredaktør på Dafolos nye bogserie om regenerativ ledelse, læring og organisering – en ny tidssvarende og ambitiøs serie for alle, der interesserer sig for ledelse og organiseringer, og hvordan dette kan se ud i lyset af det 21. århundredes håb og kriser.

Serien ønsker at bidrage til en udbredelse af den regenerative og bæredygtige bevægelse og et tilhørende mindset i Danmark, hvor fokus er på at bidrage med mere, end vi tager. Første bog i serien forventes udgivet i efteråret 2023, men har du allerede nu en ide, et udkast eller interessante praksisser, som kan være relevante i denne serie om regenerativ ledelse, læring og organiseringer, så send en synopsis, der samler dine tanker, ideer og større formål til redaktør Sophie Hill på shi@dafolo.dk.

”Denne serie sigter efter at bidrage til bedre organisationer, ledelse og praksisser, der matcher fremtidens arbejdsmarked og arbejdstagere og henter inspiration i naturen og vores økosystemer.”– Jakob Nørlem

Vil du vide mere?

  • Salgs- og kundeservicekonsulentDorte Kristensen2080 2828dk@dafolo.dk

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde