Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Digitale løsninger

Nysgerrige besøgende på Digitaliseringsmessen

01. oktober, 2018

Vi havde en forrygende og meget travl dag på Digitaliseringsmessen i torsdags! En STOR tak til alle, der lagde vejen forbi vores stand.

Generelt var rigtig mange besøgende nysgerrige på perspektiverne i Dafolo-Convergens-samarbejdet, og der blevet taget godt imod budskabet om, at vi som leverandør i stigende grad understøtter digitaliseringsprojekter, der specifikt tager udgangspunkt i kommunens behov.

NemForm vakte igen i år begejstring som et stærkt værktøj til rest-digitalisering. Vores Print2Sign-løsning, hvor dokumenter signeres via en print driver, blev demonstreret med underskrivning af en lønaftale som eksempel. En enkel og sikker løsning, som hurtigt kan implementeres. Og endelig fik vi mange roser for vores integrationsplatform til håndtering af data til og fra virk.dk, som fylder stadigt mere i kommunerne.

Den heldige vinder…

Som et led i Digitaliseringsmessens tema om robotter afholdt vi en konkurrence. Ved at løse en rebus fremkom svaret på det, der kendetegner løsninger og ydelser fra Dafolo og Convergens.


Og svaret er: Digitalisering i øjenhøjde.

Blandt de mange deltagere har vi trukket lod og fundet en vinder af en Amazon Echo Plus smarthøjtaler. En stemmestyret robot, der via en indbygget digital assistent (Alexa) kan udføre opgaver i hjemmet som f.eks. at tænde og slukke for lyset eller TV’et og som kan interagere med services som Spotify og sende SMS’er. Vi siger tillykke til: Udviklingskonsulent Bjarne Sinding, Vejle Kommune.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.