Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Presse

Pressemeddelelse: Dafolo lancerer ny grafisk webshop

14. juni, 2018

shopgrafisk.dk kan kunderne 24/7 bestille tryk og print i eget design og betale online eller med MobilePay.

Igennem flere år har Dafolo investeret voldsomt i nye it-systemer. Det er kommet kunderne til gode i form af bedre brugeroplevelser og har desuden effektiviseret en række interne forretningsprocesser. Senest har virksomheden lanceret ShopGrafisk.dk, hvor kunder kan bestille både standardvarer og grafiske produkter i eget design. En stor del af løsningen består af kundespecifikke portaler, hvor brugere fra virksomheder eller kædebutikker har adgang til deres eget sortiment. Skabeloner i kombination med variable data sikrer, at alle designmæssige retningslinjer overholdes, så kunden slipper for at bruge tid på central indkøb og distribution. Mere end 1.000 kunder har login til eget sortiment.


Digital transformation

Tilbage i 2015 blev der lagt en overordnet plan i Dafolo for at udskifte alle it-systemer for at få en stærk, digital platform for fremtidig forretningsudvikling. Første skridt var implementering af nyt ERP-system med integration til en række webshops, der anvender Dafolos distributions- og administrationsservice. Herefter lancerede virksomheden en ny hjemmeside i et design, der er optimeret i forhold til alle former for digitale enheder og god performance på søgemaskiner. Videoklip og masser af fotos har øget brugeroplevelsen væsentligt. I forlængelse af hjemmesiden blev et nyt intranet lanceret, og sideløbende er der blevet arbejdet intensivt med etablering af Dafolos tilstedeværelse på Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og Twitter. Og nu var tiden kommet til at give virksomhedens grafiske bestillingsportaler et løft.

Dafolos adm. direktør Hans Christian Højslet udtaler: ”Vi har brugt mange penge og investeret meget tid på at opdatere vores it-systemer for at skabe et godt fundament for de kommende års udvikling. Det er vigtigt for os, at vores egne digitale kanaler signalerer professionalisme, enkelhed og høj brugervenlighed – præcis som de it-løsninger, vi udvikler og leverer til kommuner og andre offentlige myndigheder.”


Bestillingsportal for alle typer af varer

ShopGrafisk kan anvendes af kunder, der alene bestiller grafiske produkter; men også af kunder, der anvender Dafolo som lager og distributør. Det kan f.eks. være foreninger, hvor afdelinger har adgang til at bestille merchandise eller gaveartikler eller det kan være virksomheder, hvor forhandlere kan bestille vareprøver, der lagerføres og distribueres af Dafolo.

Dafolo har en lang historie som leverandør til offentlige kunder, men igennem de seneste 6-7 år er et stort antal private erhvervsvirksomheder føjet til kundeporteføljen bl.a. via opkøbet af den grafiske virksomhed Jypa i 2014. Langt hovedparten af Dafolos kunder er placeret uden for Frederikshavn kommune, men der arbejdes målrettet på at synliggøre virksomhedens kompetencer i lokalområdet for at kunne byde nye kunder velkommen.


Yderligere information

Direktør Hans Chr. Højslet, Dafolo A/S, mobil 2080 2850, e-mail hch@dafolo.dk

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde