Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Forlag og konsulenter

Hvordan udvikler man en professionel lærings- og samarbejdskultur i dagtilbud og skole?

15. august, 2017

I Dafolo har vi taget hul på det nye skoleår med to store opstartsdage i A.P. Møller-projektet PLF Nord, der omhandler udvikling af professionelle læringsfællesskaber i skolen i seks nordjyske kommuner. På opstartsdagene deltog hhv. 800  og 700 lærere, pædagoger, ledere og konsulenter. Fem kommuner er nu i gang med år 2 i det to-årige-projekt, og den sidste kommune er lige gået i gang med år 1.

På programmet for opstartsdagene var bl.a. lektor Ane Qvortrup, Syddansk Universitet, der eksternt evaluerer projektet. Hun præsenterede resultaterne fra en spørgeskemaundersøgelse, som deltagerne indledningsvis har svaret på. Der blev set på, hvilke tematikker vi med fordel kan arbejde yderligere med det sidste år i teamsparringer og lignende.

Derefter var ”Hjerne-Madsen” (Peter Lund Madsen) på podiet og talte om barnehjernen, læring og samarbejde. Det var godt, og det var sjovt ;-)

Dernæst stod Dafolos konsulenter for at facilitere gruppearbejde, hvor deltagerne blev sat sammen på tværs for at besvare spørgsmål ud fra deres foreløbige erfaringer med professionelle læringsfællesskaber. 

Vil I have hjælp til, hvordan man for eksempel gennem professionelle læringsfællesskaber, kan udvikle en professionel lærings- og samarbejdskultur i skole og dagtilbud, så kontakt os for en indledende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.