Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Grafiske løsninger

Sikker koordinering og høj kvalitet

15. december, 2016

HMF Group A/S er en dansk virksomhed, som på mere end 70 år har udviklet sig fra et lille cykelværksted til en dynamisk og højteknologisk, international virksomhed, der udvikler og producerer lastbilkraner, vognopbygninger samt hydraulik- og transportmateriel til mere end 50 lande over hele verden.

Der er tale om værdifuldt materiel, hvor korrekt betjening og driftssikkerhed er afgørende for, at kunden kan udføre planlagte opgaver uden komplikationer. Derfor har HMF skarpt fokus på funktionalitet og sikkerhed og ud over en brugervenlig instruktionsmappe indgår en specifik konformitetserklæring i leverancen af materiel som dokumentation for overholdelse af sikkerhedsstandarder.


Effektiv produktion af individuelle instruktionsmapper
Da HMF er aktiv på eksportmarkederne, findes de instruktionsmapper, der følger HMF’s produkter i en række forskellige sprogvarianter, der matcher de konkrete modeller. Indholdet i instruktionsmapperne redigeres løbende i takt med udviklingen af kranprodukterne og for hver enkelt solgt maskine vedlægges en konformitetserklæring, der præcis matcher det produkt, kunden har købt. Sammen med produktet følger desuden et servicehæfte.

Product manager René Dahlkilde siger: ”En manual til produktet er en væsentlig del af leverancen. Dels for at kunden kommer hurtigt i gang med at bruge produktet, dels for at sikrer korrekt anvendelse og overholdelse af sikkerhedsforanstaltninger. Derfor lægger vi vægt på, at instruksmapperne afspejler samme høje kvalitet som det materiel, vi leverer”. Som grafisk leverandør er det Dafolo, der producerer og samler instruktionsmapperne og leverer de tilhørende konformitetserklæringer, der i praksis fungerer som skræddersyede garantibeviser.


Personlig kontaktperson – sikkerhed for kvalitet
En kontaktperson hos Dafolo varetager den daglige dialog og koordinering af opgaver med HMF. Det betyder, at de grafiske opgaver er i trygge hænder og, at HMF kan have fuld tillid til, at de leverede produkter lever op til den aftalte kvalitet og, at de leveres til tiden. I praksis består produktionen af instruktionsmapperne af informationsmateriale, der er organiseret i ringbind inddelt i faner – alt sammen i en række forskellige sprogvarianter. René Dahlkilde fra HMF udtaler: ”For os er det vigtigt at vi kan stole på vores leverandør af den trykte dokumentation, der følger med vores materiel. Vores faste kontaktperson hos Dafolo tager vare om vores bestillinger, så vi ikke behøver tænke på dén opgave”.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.