Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Digitale løsninger

Slutaflevering af licensholders SBSYS-system

07. maj, 2024

Frederikssund Kommune er medlem af Brugerklubben SBSYS og administrationskommune for §60 selskabet Frederiksborg Brand & Redning. I forbindelse med at Frederiksborg Brand & Redning ophørte med at anvende SBSYS skulle der laves en slutaflevering.  

Frederikssund Stadsarkiv kontaktede os på vegne af Frederiksborg Brand & Redning, fordi de søgte en leverandør til udarbejdelse af deres afsluttende arkiveringsversion, som bestod af 3.500 sager og 134.000 filer f.eks. PDF’er og txt-filtyper.

Indsigt og erfaring vægtede højt

Om valget af Dafolo som samarbejdspartner fortæller den ansvarlige for slutafleveringen hos Frederiksborg Brand & Redning:

”Vi har selv en del erfaring med arkivafleveringer og ved, hvordan processen foregår, men vi ledte efter en leverandør, der kunne hjælpe os i mål med arkiveringen. Dafolo er en samarbejdsvillig og dygtig leverandør, der optrådte professionelt gennem hele forløbet, så vi fik en godkendelse af vores slutaflevering.”

Søren Nørbak, Arkivar hos Frederikssund Stadsarkiv

Som mangeårig leverandør af arkivafleveringer og samarbejdspartner til Brugerklubben SBSYS har vi et solidt fundament som samarbejdspartner i relation til udarbejdelse af SBSYS-afleveringer. Med afsæt i en projektmodel sikrer vi systematik og kvalitet i processen fra den første forberedelse af afleveringsmiljøet til afsluttende justering efter test inden aflevering til det modtagende arkiv. 

Slutaflevering af SBSYS?

Uanset, om I står overfor en periodeaflevering eller en slutaflevering af SBSYS, kan vi hjælpe. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi introducerer jer for vores projektmodel og fortæller, hvordan vi kan hjælpe jer trygt i mål.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde