Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Presse

Straarup & Co og Generator Pædagogik og Psykologi bliver en del af Dafolo

29. maj, 2024

Dafolo A/S styrker sin position i markedet med erhvervelse af Straarup & Co og Generator Pædagogik & Psykologi

Med erhvervelsen af de to selskaber supplerer Dafolo sin forretning for forlagsprodukter og konsulentydelser med nye redaktionsområder og kursus- og uddannelsestilbud, der øger relevansen i markedet for pædagogisk udvikling, trivsel og læring.

Dafolo har gennem en lang årrække markeret sig som en af markedets største spillere inden for pædagogisk efter- og videreuddannelse og udgivelse af almen pædagogisk og psykologisk faglitteratur og ledelseslitteratur til dagtilbud, grundskoler og kommuner. Konsulentvirksomheden Generator og forlaget Straarup & Co bliver dermed en del af en erfaren organisation med stærke relationer til kunderne med potentiale i forhold til at forene kræfterne til gavn for markedet. Generator vil udvide porteføljen af efter- og videreuddannelsesydelser med kurser og uddannelser, der fremmer børn og unges trivsel, læring og udvikling på ungdomsuddannelserne, mens Straarup & Co tilføjer nye genrer til Dafolo Forlags udgivelsesportefølje med populære letlæsningsserier, børne- og ungdomsbøger og krimi og feel good til de voksne læsere. Desuden står Straarup bag udgivelser af en række gavebøger som for eksempel 'Livet illustreret' af den meget anerkendte forfatter og illustrator Lisa Aisato, der også har illustreret Erlend Loes gendigtning af 'Et juleeventyr'.

Per Straarup Søndergaard, der står bag både Generator og Straarup & Co, vil fortsat spille en vigtig rolle i forhold til udvikling af udgivelser og pleje af relationer til forfattere. Per Straarup har bred erfaring fra forlagsbranchen, dels som forlægger, redaktør og oversætter, dels som forfatter af børne- og ungdomsbøger og har fortsat stor lyst til at bidrage med udvikling af nye kvalitetsudgivelser, der får flere børn og unge til at læse og lære mere. Om salget af sine virksomheder udtaler Per Straarup: Det har været en stor beslutning at sælge virksomhederne, der er bygget op med stor passion, masser af energi og dygtige medarbejdere. Det glæder mig rigtig meget, at forretningerne nu drives videre af Dafolo, der deler vores interesse for børn og unges trivsel, læring og udvikling.

Straarup & Co fortsætter som selvstændig juridisk enhed

I forbindelse med overtagelsen vil Straarup & Co A/S fortsætte som selvstændigt selskab i Dafolos koncern med domicil i Aarhus, ligesom medarbejdere i Straarup & Co fortsætter. Da forlaget Straarup & Co er et stærkt og etableret navn i markedet, vil brandet blive fastholdt i forbindelse med udgivelse af nye titler. Generator Pædagogik & Psykologi fusioneres ind i Dafolo A/S.

Peter Andersen, der er direktør for Forlag & Kompetenceudvikling i Dafolo, udtaler: Vi ser opkøbet af Straarup og Generator som en strategisk investering, der styrker Dafolos nuværende position i markedet inden for skole- og dagtilbudsområdet samt ungdomsuddannelserne og åbner nye muligheder for forretningsudvikling. Desuden glæder det mig meget, at vi nu får en lokation i Aarhus med adgang til byens uddannelsesmiljøer og kulturliv.

Overtagelsen af Generator Pædagogik og Psykologi og Straarup & Co sker pr. 29. maj 2024.

Yderligere information
Forlagsdirektør Peter Andersen, mobil 4139 4513

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde