Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Ledelse

Tradition og fornyelse

11. december, 2019

Der var gensynsglæde med tidligere kollegaer og mulighed for at møde firmaets nye adm. direktør ved julefrokosten for pensionerede medarbejdere hos Dafolo.

De seneste år har Dafolo inviteret pensionerede medarbejdere til julefrokost. I år ingen undtagelse. Og selvom gæsterne har skiftet et aktivt arbejdsliv ud med en travl seniortilværelse, er der meget stor interesse for at følge udviklingen i Dafolo.

Virksomhedens adm. direktør, der tiltrådte i oktober, gav en status på alle forretningsområder blandt andet med rundvisning i den tidligere produktionshal, der nu er inddraget til pluklager for de tusindvis af bøger, Dafolo ekspederer for et stort antal forlag.

Ud over traditionel julemad bød dagen på gode snakke og genfortælling af historier om Dafolo gennem tiderne. For adm. direktør Henrik Brandt var arrangementet en særdeles positiv oplevelse, der understreger, at Dafolo i en lang årrække har spillet en stor rolle i mange menneskers liv og i det lokale erhvervsliv. Han fortæller; ”Dafolos tidligere medarbejdere fortalte med både begejstring og humor om deres oplevelser gennem tiderne. At kende fortiden er et godt afsæt for at forstå Dafolos nuværende forretning og sætter nye tanker i gang i forhold til at forme fremtiden for virksomheden.”

På billedet ses: Bagest fra venstre: Administrationschef Peter Vinther, designkonsulent Finn Nørgaard, Tage Sørensen, Ove Sørensen, Tommy Simonsen, Kaare Hegelund, adm. direktør Henrik Brandt. I midten fra venstre: Erling Johansen, Flemming Christensen, Ejvind Olesen, Curt Hansen, Kaj Wagner, Ejvind Nielsen, Ole Clausen, Hans Nielsen. Forrest fra venstre: Poul Erik Pedersen, Heine Pedersen, Bjarne Nielsen, Hugo Bilgrav, Allan Kristiansen, Bente Rasmussen, Flemming Kejser.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde