Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Grafisk produktion

 fra A - Z

Vi leverer tryk, print, distribution og service, der skaber værdi for kundens forretning.

Vi udnytter digitale teknologier i kombination med tryk- og printproduktion samt forskellige distributionsservices og leverer løsninger, der skaber værdi for kundens forretning.

Høj kvalitet, overholdelse af deadlines, fleksibel produktion og personlig kundeservice er grundlaget for virksomhedens langvarige kunderelationer med kommuner, advokater, ejendomsmæglere og handels- og industrivirksomheder.

Vores produktsortiment spænder bredt. Fra traditionelle tryksager som visitkort, brevpapir, konvolutter, formularer, sagsomslag, mapper med blindpræg og blokke over profi lmaterialer som brochurer, rapporter, manualer, brugervejledninger, guides, flyers, plakater og bannere til specialprodukter i form af individuelt udformede tryksager med variable data i kombination med kuvertering og distribution.

Vi har vores egne fagfolk i form af grafikere, trykkere og bogbindere. Vi kan således deltage i den kreative grafiske proces lige fra opstart til leverance. Vi råder over professionelt in house-udstyr, som omfatter hele den grafiske produktionsproces fra tryk og print over kachering og præg til alle former for færdiggørelse og indbinding som f.eks. limbinding, klammehæftning og wire-o.

Siden august 2014 har Jypa været en del af Dafolo. Med sammenlægningen af de to virksomheder kan vi i dag tilbyde et bredere og endnu stærkere sortiment, der også omfatter merchandise og firmatøj.

Dansk og miljørigtig produktion
Dafolos trykkeri er svanemærket. Svanemærket stiller en række krav til bl.a. udledning af giftige stoffer og indhold af uønskede stoffer i tryksagen. Ligeledes stiller mærket krav om, at papiret er svanemærket, eller som minimum overholder de krav der er opstillet under ordningen.

Dafolo har i sin miljømålsætning forpligtet sig til en stadig reduktion af ressourceforbruget samt en reduktion af miljøpåvirkningerne i øvrigt.

Svanemærket trykkeri 5041-0816

 

Vil du vide mere?

10 gode grunde til at anvende det grafiske medie

Se dem her

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Få 10% rabat på din næste ordre. Tryk her.