Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Sammenhængende digitalisering

Det vi leverer, skal gøre en positiv forskel for kunden

Fra den første blanket til den døgnåbne, digitale forvaltning har den røde tråd været den samme: At udvikle og sælge løsninger, der med enhver tids teknologi bedst muligt hjælper til administrativ forenkling og bedre dialog.

Vi arbejder fokuseret med at udvikle applikationer til sikker data fangst, udveksling og præsentation af data på forskellige digitale platforme. Vores løsninger understøtter processer, øger effektiviteten og sikrer sikker udveksling af data både i og uden for virksomheden, så der frigøres ressourcer til fokusering på kundens kerneforretning.

Udviklingen sker med løbende inddragelse af dem, der skal bruge løsningerne. Det giver sikkerhed for, at det færdige produkt matcher kundens krav og ønsker til funktionalitet.  Vores udviklingsafdeling arbejder agilt og fleksibelt. Det betyder, at der ikke behøver at gå lang tid fra en idé opstår til der er udviklet en konkret applikation.

Med manges års erfaring i it-branchen ved vi, at it først og fremmest handler om mennesker. Derfor lægger vi stor på at være i løbende dialog med vores kunder. I forbindelse med implementering af løsninger underviser vi brugerne. Vi har en stærk supportfunktion, der hurtigt og effektivt tager hånd om henvendelser fra kunder. Endelig har vi vores Brugerforum, der er et kundenetværk med fokus på udveksling af viden, forbedring af eksisterende løsninger og nye udviklingstiltag.

Principperne bag vores tilgang til kundedrevet udvikling er et grundlæggende element i virksomhedens kultur: det vi leverer, skal gøre en positiv forskel for kunden. Vi kalder det digitalisering i øjenhøjde.

 

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde