Er du vores nye kollega?

Pædagogisk konsulent til skoleområdet

Vi søger en kompetent og erfaren pædagogisk konsulent, der kan supplere og styrke vores dygtige kompetenceudviklingsteam. Hos Dafolo brænder vi for at bidrage og inspirere, så børn, unge og voksne har lige muligheder for at lære, trives og være – og præcis den opgave skal du være med til at løfte. Kerneopgaverne er planlægning, gennemførsel og evaluering af konsulent- og konferenceopgaver inden for skoleområdet.

Centrale temaer på skoleområdet er co-teaching, formålsdrevet skoleudvikling og -ledelse, mindset, relationspædagogik, fravær samt professionelle læringsfællesskaber. Du behøver ikke have viden og erfaring indenfor alle områder, men du skal kunne dække mindst to af ovennævnte. Din uddannelsesmæssige baggrund kan fx være en cand.pæd. men andre videregående uddannelser inden for pædagogik, læring og psykologi kan også være relevante.

Du bliver en del af et team, hvor der lægges vægt på samspil og synergi mellem skole- og dagtilbudsområdet, mellem trykte og digitale forlagsprodukter, og mellem konsulentydelser og konferencer. I alle formater og på alle platforme er vi optaget af, hvordan vi kan være med til at skabe læring og forbedringer, og vi sætter en ære i at omsætte forskning til praksis, så det giver mening i hverdagen for lærere, pædagoger og ledere.

Personlige kvalifikationer:

  • Udadvendt, energisk, positiv og motiverende
  • Mål- og resultatorienteret
  • Teamorienteret, erfaren og god til at samarbejde med forskellige mennesker og faggrupper
  • Robust
  • Loyal, selvstændig og initiativtagende
  • Evne til at administrere og planlægge egen tid.


Arbejdssted
Du arbejder både hjemmefra, på vores kontor i enten Frederikshavn eller København og ude hos kunder i hele landet.

Tiltrædelse: Senest 1. august 2021

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler, men deadline er 10. maj 2021.

Ansøgning
Send din ansøgning til Dafolo på mail til job@dafolo.dk – ansøgning og medfølgende bilag sendes så vidt muligt som én samlet fil.

Har du spørgsmål?
Så kontakt enten Anne Sophie Engsig (ase@dafolo.dk), der er teamleder for konsulentteamet eller forlagsdirektør Mette Boye (mb@dafolo.dk).

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked.