Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Intensiv læring med Frans Ørsted Andersen

14. oktober, 2019

Intensive læringsforløb, også kaldet turboforløb, kan ses som et bud på, hvordan alle elever kan komme med i skolen. I denne episode gør Frans Ørsted Andersen os klogere på de intensive læringsforløb.

Frans Ørsted Andersen er lektor på DPU og har beskæftiget sig indgående med intensive læringsforløb. De er et tilbud til de elever – de yngre som de lidt ældre – som af forskellige grunde ikke trives i skolen, og som trænger til et afbræk og til en anden form for undervisning, læring og hverdag. Det handler om succesoplevelser, relationer og mestring, og om at få en positiv fortælling om sig selv.

Det var forlagsredaktør Esben Klange, der stod for denne udgave af Viden på vejen. Hvis du vil læse mere om forskningen i de intensive læringsforløb og deres betydning for børn og unges skolegang og vej ind i uddannelse, har Frans Ørsted Andersen sammen med Lise Mølgaard, Tine Wåst og Lisbet Nørgaard skrevet bogen Intensiv læring.

Her kan du gratis hente et uddrag af bogen, hvor forfatterne går mere i dybden med, hvad intensive læringsforløb egentligt er.

Download kapitel 1 Hvad er intensive læringsforløb?

 

Husk at abonnere, der hvor du henter dine podcasts – så får du automatisk besked, når der er en ny episode klar.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde