Formularløsninger

Fleksibel og visionær løsning til understøttelse af den interne, kommunale sagsbehandling.

Forenkling og effektivisering for sagsbehandleren

Diaform+ er Dafolos formularløsning til brug for intern sagsbehandling og er markedets stærkeste, mest fleksible og visionære løsning til understøttelse af den interne, kommunale sagsbehandling. Med diaform+ får kommunen et stærkt værktøj, der kan indgå i arbejdet med implementering af fuld digital kommunikation og kravene om obligatorisk digital post. Løsningen er således et effektivt værktøj og samtidig et solidt fundament for en modernisering af servicen over for borgere og virksomheder.

Faglighed og fleksibilitet
Diaform+ er udviklet på baggrund af alle Dafolos erfaringer med forgængerne: diaform® og KPS Blanketsystem. Ved udviklingen af diaform+ har vi medtaget de bedste funktionaliteter fra de tidligere løsninger, suppleret med ønsker og erfaringer fra vores kunder og tilgodeset de krav, vi møder i diverse udbudsforretninger.

Signeringsflow – intern initieret borgerforløb med digital signering
Signeringsflowet er udviklet for at understøtte digitaliseringen i kommunen og anvendes i situationer, hvor sagen startes op af en sagsbehandler. Løsningen gør det muligt at sende en delvis udfyldt formular til borgeren via digital post. Borgeren modtager et link til formularen i sin digitale postkasse, udfylder de påkrævede felter og returnerer den til kommunen i underskrevet stand med sin digitale signatur. Har kommunen en præjournaliseringsløsning, vil formularen kunne arkiveres direkte på sagen i kommunens ESDH.

diaform+ indfrier såvel centrale myndigheders ønsker og krav til øget digitalisering i den kommunale administration, som kravene til obligatorisk digital post mellem borger eller virksomhed og kommunen.

Adgang via web for mobile medarbejdere
diaform+ giver mulighed for, at sagsbehandlere, der løser opgaver ude hos borgere eller virksomheder – det kunne f.eks. visitatorer – kan arbejde direkte i løsningen via en bærbar PC ved at logge på kommunens netværk. Dermed er alle relevante data tilgængelige i forbindelse med dialogen, og de nødvendige beslutninger kan træffes med det samme.

Integrationer
Med snitflader til en række ESDH-systemer f.eks. SBSYS, KMDSag EDH og Acadre samt forskellige fællesoffentlige løsninger som Digital post, borger.dk, virk.dk og Serviceplatformen, åbner diaform+ op for udnyttelse af potentialet i genbrug af data på tværs af systemer.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde