MedarbejderOnline

- enkel og sikker indberetning via web
med sikker signering

MedarbejderOnline er en portalløsning målrettet kommunale medarbejdere uden for kommunens centrale administration.

Det kan for eksempel være køkkenassistenter, rengøringsassistenter, medarbejdere i institutioner eller tekniske servicemedarbejdere.

Via en tablet eller en anden mobil enhed kan medarbejderne for eksempel indberette timer, ferie og kørsel og digitalt signere og indsende underskrevne erklæringer/formularer. MedarbejderOnline er let tilgængelig via web og nem at anvende. Med log on ved hjælp af NemId er der sikkerhed for korrekt identifi­kation af brugeren, der indberetter og indsender data til en sikker funktionspostkasse hos kommunen.

MedarbejderOnline understøtter funktionalitet til håndtering af signering af to parter. Kan bl.a. anvendes ved godkendelse af indberetningen af nærmeste leder inden aflevering hos eksempelvis løn- og personaleafdelingen. MedarbejderOnline indeholder en ”gem og genoptag”-funktionalitet, så brugeren har mulighed for løbende at indtaste data. Det kan blandt andet være relevant, hvis der dagligt registreres arbejdstid, som én gang om måneden signeres og indsendes til kommunen.

Ved at tilbyde indberetningsløsninger via MedarbejderOnline øges sandsynligheden for, at de nødvendige informationer modtages til tiden. Det sparer tid hos de administrative medarbejdere og minimerer risikoen for fejl. Typen af indberetninger, der gøres tilgængelig via MedarbejderOnline, afhænger alene af jeres behov og ønsker.

Vi bidrager gerne med sparring omkring de­finition af forretningsregler med udgangspunkt i de løsninger, vi har leveret til landets kommuner.

Eksempler til inspiration

  • Aftale om overførsel af ferie
  • Aftale om genoptagelse af arbejde
  • Aftale om adoption/graviditet
  • Indberetning af timer (f.eks. for rengøringsassistenter, medarbejdere ved institutioner og handicapledsagere)
  • Indberetning af befordringsgodtgørelse

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde