SPSIP-integrationer

Som samarbejdspartner og leverandør til Brugerklubben SBSYS bidrager vi til udvikling, support og driftsunderstøttelse af integrationsplatformen SBSIP, der er en central del af Brugerklubbens fleksible it-infrastruktur. 

Vi udvikler løbende integrationer, der understøtter Brugerklubbens behov for tilpasning til nye forretningskrav og tilgodeser teknologiske og lovgivningsmæssige ændringer som f.eks. Digital Post.

Integrationsløsningerne har et fælles mål om at optimere udveksling af data på tværs af forskellige systemer og applikationer for at øge effektiviteten og reducere risikoen for fejl gennem optimering af processer og minimering af behovet for manuel indtastning af data.

Udviklingsprojekterne igangsættes primært ud fra Brugerklubbens langsigtede udviklings-road map, men kan også igangsættes på initiativ fra en eller flere medlemsorganisationer. 

Vi har blandt andet udviklet integrationer til:

Dokumentation, vejledninger og implementeringspakker gør det nemt at komme i gang

De udviklede integrationsløsninger er til rådighed for alle Brugerklubbens medlemmer sammen med tilhørende systemdokumentation og brugervejledning, der løbende opdateres og er tilgængelige i Confluence. For at gøre det nemt at komme i gang med at drage fordel af integrationerne på SBSIP-platformen har vi udviklet et antal implementeringspakker der trin for trin guider brugerne og de IT-ansvarlige gennem processen med opsætning og idriftsættelse hos den enkelte medlemsorganisation.

Har du brug for support?

Som samarbejdspartner og leverandører til Brugerklubben SBSYS yder vi vejledning og teknisk support til medlemmerne og tilbyder uddannelse af brugere i egen organisation f.eks. i opsætning af regler eller integrationer på SBSIP. 

Kontakt os endelig, hvis der opstår udfordringer i forbindelse med anvendelsen af SBSIP-integrationer. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde