Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Lager og logistik

Forlaget Globe: ”Coop er for os et ekstra udstillingsvindue”

21. april, 2021

Ny integrationsløsning gør det muligt for Dafoloekspederede forlag at sælge bøger på coop.dk

Den allerførste udgivelse fra Forlaget Globe var en rejseguide. Det er nu mere end 25 år siden, og i dag udgiver forlaget et bredt sortiment af fagbøger til børn i alderen 0-14 år. Flere af forlagets egne udgivelser er oversat til mere end 40 forskellige sprog og bliver udgivet i over 50 lande.

Globe har siden efteråret 2011 brugt Dafolos ekspeditionsservice.

Integrationsløsninger er markedsudvidende, da det giver adgang til nye kundegrupper

I Dafolo arbejdes der løbende på at udvikle integrationsløsninger, der gør det muligt for forlagene at købe bøger hos fx coop.dk, bogogide.dk og proshop.dk med direkte levering til slutkunden. Bogbranchen oplever i disse år, og i særdeleshed under corona, at salgskanalernes omsætning ændres, så en større del af salget foregår online. Som samarbejdspartner til landets forlag er det naturligt for Dafolo at følge udviklingen med løsninger, der understøtter deres forretning bedst muligt.

Implementeringen af forskellige integrationsløsninger har affødt en stor vækst i antallet af ekspeditioner til forlagenes slutkunder, der flittigt har købt bøger på nettet under Corona-nedlukningen.

Også hos Globe har man mærket fordelene ved disse løsninger. Henriette Reismer, sales manager fortæller:

”Før Dafolos aftale med Indeks Retail var det ikke muligt at købe en Globe bog på Bog & Idés hjemmeside til levering direkte hos slutkunden, så med den nye integration bliver købsoplevelsen og servicen langt bedre for kunden.”

Desuden oplever Globe, at den nye løsning forkorter leveringstiden og øger synligheden:

”Vores bøger vises nu flere steder, hvilket bidrager positivt til salget. Jo flere salgskanaler, des bedre. Samtidig er det en stor fordel for kunden, at leveringstiden forkortes."

Globe bøger kan nu købes på coop.dk

Med den nye integrationsløsning er det også blevet muligt for Dafoloekspederede forlag at sælge bøger på coop.dk, og for Globe har det bidraget til et nyt og ekstra udstillingsvindue:

”Coop er for os et ekstra udstillingsvindue, hvor vi nu kan møde kunden, og så er det en ny salgskanal, som har en positiv indvirkning på salget. Vi har en oplevelse af, at det har været nemt for vores kunder at få deres ordrer leveret enten på hjemmeadressen eller i det lokale supermarked."

I en tid med Corona-nedlukninger har salget gennem Coop været ekstra vigtig for forlaget:

”For os har både bogogide.dk og coop.dk haft stor betydning under nedlukningen, da mange fysiske boghandlere har været lukkede. Derfor har vores eneste salgskanal i de perioder været online butikker.”

Hos Dafolo er vi glade for at kunne bidrage til at løfte forlagenes salg med de nye integrationsløsninger, og vi arbejder på at færdiggøre flere lignende løsninger.

Vil du høre mere om vores webintegrationsløsninger? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde