Digitale løsninger

Vores ydelser

Vi har dyb faglig indsigt i databaser, systemarkitektur, open source, UX design og applikationsudvikling. Med vores mange års erfaring tilbyder vi stærke løsninger, der øger værdien af virksomheders digitaliseringsindsats.

Siden 2015 har vi bidraget til udvikling, support og driftsunderstøttelse af integrationsplatformen SBSIP. Samarbejdet med Brugerklubben SBSYS blev etableret af Convergens, der i 2021 ved fusion blev en del af Dafolo.

Læs mere

Brug for support?

Vi står klar til at hjælpe dig med vejledning, teknisk support, undervisning eller andre udfordringer i forbindelse med anvendelsen af løsninger fra Dafolo herunder moduler, komponenter og webklinter på SBSIP.

Hvis du ønsker at følge op på en igangværende sag, kan du hjælpe os ved at give os det HLP-nr, du fik i forbindelse med oprettelse af sagen.

Læs mere

Sammen om det digitale Danmark

Vi ønsker at inspirere og bidrage til digitalisering af det offentlige Danmark gennem faglig indsigt, udsyn og dialog i øjenhøjde ved at levere digitale løsninger, der fungerer i praksis og gør en forskel i brugerens hverdag.

Læs mere

Udvikling gennem indsigt

Inddragelse af brugere og kunder er et naturligt og helt
centralt element i udviklingsprocesser hos Dafolo. Her er 5 gode
grunde til hvorfor du bør deltage i vores brugerforum:

  •  Kvalificeret sparring med ligesindede - test dine ideer
  •  Opdater din faglige viden
  •  Udnyt erfaringer fra kolleger i andre kommuner
  •  Bliv inspireret til at tænke nyt og skabe innovation
  •  Træk på viden og gode råd – og undgå faldgruber

Vi inviterer løbende til netværksmøder i vores Brugerforum med fokus på udveksling af viden, forbedring af eksisterende løsninger og nye udviklingstiltag...

Læs mere

Kunderne har ordet

Arkivaflevering

”Vi har haft en meget positiv oplevelse af Dafolo som leverandør. De tog teten på opgaven, og det har virkelig kørt glat. Vi er helt trygge ved at have Dafolo ved roret for flere af styrelsens fremtidige afleveringsopgaver.”

Jes Rønnow Lungskov, Leder af Digitaliseringsteamet og I-sikkerhedsteamet, Social- og Boligstyrelsen

Digitale løsninger

”For os har journalisering direkte fra MS Teams betydet, at vi slipper for at kopiere indhold fra Teams over i SBSYS og i stedet for kan arkivere løbende. Det minimerer risikoen for forsinkelser og forglemmelser og sikrer, at vi overholder journalpligten. Implementeringspakken betyder, at installation og opsætning er enkel og ligetil.”

Marianne Andreasen, Specialkonsulent, Vejle Kommune

Arkivaflevering

”Dafolo har været en kompetent og effektiv samarbejdspartner. De har tydeligvis stor erfaring med og viden inden for konvertering, aflevering og lovgivning, som skal overholdes i forbindelse med en aflevering til Rigsarkivet. Det gav os en god fornemmelse af tryghed ift. kvaliteten af vores arkivaflevering, som også blev godkendt første gang.”

Torben Korgaard Hansen, Afdelingsleder i Geodata, Vejdirektoratet

Digitale løsninger

”Vi har haft stor glæde af sparring med Jens Bruntt til at komme i gang med at anvende MeMo-formatet, og hvilke betragtninger, der bør indgå i overvejelserne om at tænke Digital Post ind i vores daglige kommunikation med borgerne, samarbejdspartnere og internt i kommunen. De mange faciliteter i MeMo-formatet anvendes med henblik på, at kommunernes digitale kommunikation effektiviseres og forbedres.”

Karsten Karlsen, Skanderborg Kommune og Flemming Andreasen, Sorø Kommune

Arkivaflevering

”Vi følte os trygge ved at overlade det tunge arbejde til Dafolo på grund af deres store erfaring med digital aflevering fra Lotus Notes systemer. En afleveringsopgave strækker sig ofte over længere tid, så det var en hjælp, at Dafolo tog ansvar for at få projektet i mål. Det betød, at vi kunne fokusere på vores kerneopgaver.”

Jette Skott Kristensen, IT- og digitaliseringschef, Ikast Brande Kommune

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde