Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Digitale løsninger

Fra praktikanter til fuldtidsansatte

22. februar, 2023

Jesper og August er gået fra at være praktikanter i vores digitale afdeling til at være fuldtidsansatte systemudviklere.

Jesper og August startede i august 2022 i praktikforløb hos Dafolo i vores digitale afdeling i forbindelse med deres uddannelse som datamatiker. Praktikforløbet gav dem mulighed for at prøve kræfter med relevante projekter inden for programmering. 

Jesper og August fortæller selv om forløbet:

”Vi følte os fra starten som en del af teamet og ikke bare som praktikanter. Vi følte os velkomne og blev betragtet som en vigtig ressource, hvor vi fik lov til at bidrage til løsning af opgaver i hverdagen. At være en del af praktikken i en udviklingsafdeling gav os mulighed for at lære og udvikle vores faglige kompetencer”.  

I oktober stoppede deres praktikforløb, men Jesper og August fortsatte som studiejobbere hos Dafolo, mens de skrev deres afsluttende eksamensopgave. 

Samarbejdet stoppede heldigvis ikke der, for den 1. februar startede både Jesper og August på fuld tid som systemudviklere. I dag arbejder de med forskellige projekter inden for programmering og undersøgelser af testing- og fejlrapporteringsmuligheder af de brugergrænseflader, som Dafolo udvikler.

Er du interesseret i et praktikforløb eller studiejob hos Dafolo?

Et praktikforløb eller et studiejob hos os giver dig mulighed for at prøve din faglighed af i tæt samspil med it-udviklere, systemkonsulenter og andre it-profiler. Desuden ser vi et praktikforløb eller studiejob som en oplagt mulighed for at skabe relationer med potentielle fremtidige kollegaer.

Dafolo er et it-udviklingshus med fokus på udvikling af stærke integrationsløsninger til fag- og forretningssystemer, der hjælper vores kunder med at øge værdien af digitalisering. Vi arbejder med en bred vifte af teknologier og systemer, og du vil blive introduceret til de fleste i løbet af et praktikforløb eller studiejob. 

Lyder det som noget for dig? Send os en motiveret ansøgning, hvor du fortæller om dine interesseområder, kompetencer og eventuelle ønsker til arbejdsopgaver til job@dafolo.dk. 
 

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde