Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Forlag og konsulenter

Meget mere end en konference…

04. marts, 2020

Et professionelt koncept bestående af materialepakker, lærings-pitstops og makkerskoler er med til at involvere deltagerne og anvendelse af viden i egen praksis.

I Dafolo arbejder vi hele tiden på at udvikle vores kursus- og konferenceprodukter, for at sikre høj kundetilfredshed, hvor deltagerne oplever, at de bliver klædt på til at gøre en forskel i egen praksis. Derfor har vi udvidet vores koncept med fokus på at engagere deltagerne både før, under og efter en konferencedag. For at understrege forskellen fra en traditionel konference med envejsformidling fra indlægsholdere har vi valgt at omdøbe den nye type af arrangementer til læringsdage.

Senest har vi afholdt to læringsdage om ledelse af co-teaching, hvor deltagerne på forhånd havde fået tilsendt en materialepakke bestående af en artikel og to videoklip målrettet dagens emne, så alle mødte op med ”basisviden”.

På selve dagen blev deltagerne involveret i et antal ”lærings-pitstops” undervejs, hvor de via en faciliteret proces fik mulighed for at koble den nye viden til egen praksis. Afslutningsvis var der mulighed for netværksdannelse og parring af ”makkerskoler”.

Som opfølgning på konferencen vil deltagerne desuden modtage endnu en læringspakke to måneder efter læringsdagen, hvor de støttes i at fastholde viden og redskaber, der blev introduceret på konferencen.

Vores kunder har udtrykt meget stor tilfredshed med det udvidede konferencekoncept og oplever, at de får et reelt kompetenceløft og ikke blot en orientering om nye pædagogiske tendenser. Aktiv deltagerinvolvering og forskellige former for formidling er blandt nøgleordene i deltagernes evalueringer, der beskriver Dafolos læringsdage som ”meget mere end en konference”.

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde