Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Presse

Motion og kollegialt samvær i en god sags tjeneste

30. august, 2021

Efter en meget lang periode uden dagligt fremmøde på kontoret, var Stafet for Livet en oplagt mulighed for et firmaarrangement med fokus på fællesskab og trivsel.

Gennem den lange corona-periode har alle medarbejdere i Dafolo knoklet for at løse arbejdsopgaver på bedst mulig vis, men perioden har også sat sine spor og tæret på trivselskontoen. Corona har sat en række personalearrangementer på stand by i meget lang tid, og det er længe siden, at kollegaerne har været samlet til sociale aktiviteter. Der var derfor stor gensynsglæde i dag, hvor der blev gået, løbet og cyklet til fordel for Kræftens Bekæmpelse. 

Dafolo greb muligheden for at tilrettelægge et personalearrangement inden for rammerne af Stafet for Livet med udendørs aktivitet, hvor motion og hygge kunne forenes. Med start og mål på parkeringspladsen foran Dafolos kontor på Suderbovej blev der gennemført knap 200 runder på to ruter i nærområdet. På trods af grå  himmel og ret frisk vind valgte 45 deltagere at begive sig ud på distancerne sammen med en eller flere kollegaer, der gennem længere tid primært har mødtes via skærm til Teams-møder.

I løbet af dagen var der mulighed for at styrke sig med energibar og væske, der blev serveret grillpølser til frokost, og dagen blev afsluttet med sammentælling af Dafolomedarbejdernes samlede bidrag og uddeling af præmier for ”dagens smil”, ”stærk fightervilje” og ”lev livet”.

Alvoren i dagens tema blev dermed forenet med gensynsglæde og gode snakke blandt medarbejdere, der nød muligheden for socialt samvær. Winnie Bitsch, der er salgs- og kundeservicekonsulent hos Dafolo var meget begejstret for dagens arrangement; ”Det har bare været super dejligt at se så mange kollegaer igen og få en face-to-face-snak om erfaringer og oplevelser fra den lange periode med corona. Sjovt, hvordan de fleste af os har gået lange ture, streamet film, lagt puslespil og kastet os over strikketøjet!”. Adm. direktør Henrik Brandt var selv trukket i løbetøjet og deltog sammen med Lise Østergaard Lassen, der er lagerassistent. Om dagen siger Henrik Brandt; ”Jeg glæder mig utrolig meget over, at det igen er muligt at samle medarbejderne og dyrke fællesskabet på tværs af afdelinger. Forhåbentlig kigger vi ind i et efterår, hvor der bliver mulighed for endnu mere fysisk fremmøde til gavn for trivselsniveau og arbejdsglæde.”

Årlig Dafolo Golf-dag

I næste uge følger endnu en social aktivitet, når pensionerede medarbejdere mødes til den årlige ”Dafolo Golf-dag” på golfbanen i Frederikshavn. Der er altid stor tilslutning til arrangementet, fordi deltagerne har stor interesse i at følge med i Dafolos udvikling. Helbredsmæssige forhindringer afholder enkelte fra at være aktive på golfbanen, men de møder gerne op til den efterfølgende spisning og social hygge. Henrik Brandt, der selv er en ret habil golfspiller, deltager for anden gang i arrangementet. Han fortæller; ”For mig er Dafolos Golfdag et udtryk for en virksomhedskultur, hvor fællesskabsfølelsen er utrolig stærk. Selv mange år efter, at deltagerne har stoppet deres aktive erhvervskarriere, er der lyst til at bevare relationen til Dafolo”.

 

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde