Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Presse

Dafolo støtter Team BUS

13. maj, 2023

Team BUS er et velgørenhedscykelhold, som samler penge ind til sorgramte børn og unge.

Børn, Unge & Sorg er en del af Det Nationale Sorgcenter, der tilbyder gratis rådgivning og specialiseret psykologhjælp til børn og unge under 28 år, som oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i deres nærmeste familie.

Til august kører de til Østrig, hvor de vil cykle til Danmark med tre dage i Alperne, tre dage i Tyskland og en dag i Danmark. I dag var de forbi Dafolo for at køre et træningsløb gennem Frederikshavn, der skal træne dem til den store tur og for at udbrede kendskabet til Team BUS.

Dafolo støtter den gode sag

Vicky Carina Andersen fra vores Lager og logistik-afdeling er en af de seje ryttere. Hun blev bidt af sporten for to år siden og cyklede sidste år til Paris med Tour De Taxa. Et nært familiemedlem har fået hjælp fra Børn, Unge & Sorg, så i år kører hun for Team BUS. Det giver mening for hende, at hun kan gøre noget godt for andre, samtidig med at hun gør noget godt for sig selv.

To af Dafolos grundlæggende værdier er ambition og engagement, ligesom vores sundhedspolitik sætter fokus på vigtigheden af at dyrke motion for at styrke medarbejdernes fysiske og mentale trivsel. Med beslutningen om at cykle for at hjælpe sorgramte børn og unge gør Vicky Dafolos værdier og holdning til sundhed til virkelighed, og det er derfor naturligt for os at bakke op med et sponsorat.

Hvad er Team BUS?

Deltagerne på holdet er frivillige cykelentusiaster, der ønsker at bidrage til den gode sag. I den nordjyske Team BUS-gruppe er der i år 40 deltagere, som særskilt arbejder på at samle penge ind til etablering af et fysisk sorgcenter i Aalborg, da der i dag kun findes centre i København, Odense, Aarhus og Helsingør. 

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde