Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Presse

Dafolo styrker sin position i IT-branchen med overtagelse af firma med speciale i integrationer

01. april, 2016

Med erhvervelsen af Convergens A/S øger Dafolo A/S sit potentiale som leverandør af sammenhængende indberetningsløsninger med integration til kundens forretningssystemer.

Begge virksomheder har en lang tradition og stor erfaring inden for sikker håndtering af dataudveksling men med hver sin profil. Begge firmaer har primært haft fokus på it-løsninger til det offentlige. Hvor Convergens i en årrække har leveret ESDH-løsninger og i dag leverer løsninger til integration mellem forskellige it-systemer, leverer Dafolo markedets bedste indberetningsløsninger. Kræfterne forenes nu med henblik på at tilbyde kunderne et endnu stærkere produktsortiment og en bred vifte af kompetencer inden for databerigelse og integration. Erhvervelsen af Convergens åbner dermed mulighed for udvikling af nye løsninger, der matcher kundernes forretningskrav. 

Opkøbet sker som et led i Dafolos strategi om at vækste via opkøb eller fusioner inden for virksomhedens forretning på it-området. Overtagelsen af Convergens sker efter en god og konstruktiv dialog. 

Convergens A/S fortsætter som selvstændig juridisk enhed
I forbindelse med overtagelsen vil Convergens A/S fortsætte som selvstændigt selskab i Dafolos koncern med domicil på den nuværende adresse i Rødovre, ligesom alle medarbejdere i Convergens fortsætter.

Om salget af Convergens A/S siger adm. direktør Stephen Reusch: ”Det har været både spændende og udfordrende at deltage i den transformation, Convergens har været igennem i de senere år. Ejerne af virksomheden har været åbne omkring deres ønske om at finde den rette nye ejer til Convergens. I processen har der været stort fokus på at blive en del af en virksomhed, hvor kulturen er forenelig med de grundlæggende værdier i Convergens, hvor kundeinddragelse, kvalitet, fleksibilitet og overholdelse af levering er nøgleord.

Ved Dafolos erhvervelse af Convergens har det været afgørende at tage godt vare på de gode kunderelationer, der er opbygget over en årrække. Stephen Reusch fortsætter: ”De mange kunder, der har vist os tillid gennem årene, kan være helt trygge ved de nye rammer. Sammen med Dafolo vil vi fortsætte med at levere kvalitetsløsninger og yde rigtig god service samtidig med, at kunderne vil få glæde af Dafolos indgående viden om den offentlige sektor”.

Om overtagelsen siger Dafolos adm. direktør Hans Christian Højslet: ”Med købet af Convergens styrker vi vores position i markedet med tilførsel af stor erfaring inden for ESDH og integrationsløsninger mellem forretningssystemer. Det åbner nye muligheder både i forhold til produkt- og markedsudvikling, og vi ser meget frem til at indgå en dialog med kunderne om udnyttelse af potentialet i at have forenet kræfter og kompetencer”. Hans Christian Højslet tilføjer: ”Vi har rigtig gode erfaringer med integration af opkøbte selskaber både når det gælder salg og kundeservice og, når det handler om levering af kvalitetsprodukter til tiden. I Dafolo har vi opkøbt seks selskaber igennem de seneste 10 år”.

Overtagelsen af Convergens A/S sker pr. 1. april 2016.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde