Sortering af email med SBSIP

Vi er ved at udvikle en håndfuld Modtage-Moduler til SBSIP som skal til Proof Of Concept-test hos Odense kommune. De kommer som en del af version 1.3.0 af SBSIP.


Et af disse Modtage-Moduler er et SMTP-modul (altså email-modul). Det er er modul som kan finde ud at modtage email og skrive sådan en email til Beskedbasen.


Herefter kan der så beriges på emailen (oplagt: Taxon Classifier med OS2KLE som finder KLEnummer), vi kan have nogle regler sat op som styrer hvor emailen skal hen, og så kan vi sidst aflevere emailen et sted, typisk til en anden email-adresse.
SMTP-modulet kan finde ud af at læse fra en (eller flere) postkasse(r) via POP3 eller IMAP, eller om man vil kan den også fungere som SMTP-server og lytte på emails der sendes direkte til SBSIP. Det mest simple er at sætte modulet op til at suge emails fra f.eks. Exchange mailserveren over IMAP.
Når modulet har udlæst emailen og skrevet den til Beskedbasen kan det enten slette originalen eller flytte den til en anden mappe i den postkasse den blev udlæst fra.


Det bliver super spændende at se, hvordan dette modul vil blive brugt.


Det jeg forventer vi vil se er, at modulet skal tømme nogle email-adresser som modtager masser af forskellige ting, som emnemæssigt er meget forskellige. Så det kunne være sådan noget som en kommunes store kontakt-adresse - info@kommunen.dk  - og ved at lade dette modul tømme sådan en postkasse kan man altså aflaste de medarbejdere som sidder i dag og prøver at sortere på hvor disse emails i virkeligheden skal væk. Og selvfølgelig kan man så også lave regler til at styre emails hen til en anden funktionspostkasse, hvor der så er mennesker som sidder og kigger på indholdet. Det er en mulighed for at få grovsorteret og automatiseret måske 70-80%, og så lade mennesker gøre det der er svært.
 

0 kommentarer til artiklen Sortering af email med SBSIP

Skriv de tegn, du ser på skærmen,
så vi ved, du ikke er en robot”
Indtast den viste kode:

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde