SBSIP EML-udpakker - bedre håndtering af Digital Post modtaget via sikker mail

Vi har lige lavet et nyt berigermodul til SBSIP - det er tilgængeligt i SBSIP 2.1.0. 

Modulet er lavet for at hjælpe på et problem vi har set flere steder hvor man bruger SBIP: En kommune modtager indgående Digital Post - Myndighedspost eller Virksomhedspost - med email som transportlag.

Så når borgeren sender Digital Post, så kommer der en email ind i en (email)postkasse i kommunen. 

Kigger vi på denne email så er der en vedhæftning her af type EML. Så der er altså tale om en email med en vedhæftet email.

Bruger man SBSIP til at styre disse emails ind i for eksempel SBSYS ESDH eller til funktionspostkasser, så er det denne email med email på som SBSIP arbejder med.

SBSIP har nogle fine faciliteter til at berige Beskeder - som for eksempel emails - med sådan noget som KLE-nummer (ved brug af Taxon Classifier og OS2KLE).

Og man kan med SBSIP sætte regler op som udnytter tekst som findes på Beskeder.

Men.... Eftersom vi her har en email med email på, så er der et lag skudt ind mellem SBSIPs smarte funktionalitet og det tekstindhold som er i Digital Post Meddelelsen. Så derfor kan vi ikke - eller nærmere så kunne vi ikke - arbejde med den tekst der var i den Digitale Post.

Den nye eml-beriger kan finde ud af at åbne EML-filen som er vedhæftet den email der er modtaget, og ud af denne vil berigeren nu tage de PDF-filer og tekster der findes dér, og lægge dem tilgængelige på Beskeden.

Det har den effekt at SBSIPs andre berigere - dem som kan trække tekst ud af filer, og Taxon Classifier-berigeren - nu kan få fat i indholdet. Og derfor har vi nu mulighed for at bruge SBSIPs rige beriger- og regelfaciliteter.

0 kommentarer til artiklen SBSIP EML-udpakker - bedre håndtering af Digital Post modtaget via sikker mail

Skriv de tegn, du ser på skærmen,
så vi ved, du ikke er en robot”
Indtast den viste kode:

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde