Støttesystemerne er leveret og godkendt

I et nyhedsbrev fra KOMBIT fortælles det nu, at støttesystemerne Adgangsstyring, Beskedfordeler, Indekser, Organisation og Klassifikation samt Administrationsmodulet nu er leverings-godkendt: Støttesystemerne testes på pilotkommuner.

SAPA skærmbillede

Systemerne er principielt set i drift.

KOMBIT og nogle udvalgte kommuner er nu gået i gang med at driftsmodne systemerne. Jeg tolker det sådan at man er gået i gang med at hægte udvalgte pilotkommuners sagssystemer op på støttesystemerne. Og ud fra dette vil man dels finde og rette fejl, og dels vil man samle erfaringer op som så skal påvirke omfanget af support der skal stilles til rådighed for alle de øvrige kommuner når der åbnes op for bred adgang til støttesystemerne.

I Convergens var vi i sommeren 2016, sammen med Brugerklubben SBSYS og Ditmer, ret langt med at afdække hvordan ESDHsystemet SBSYS skulle kobles op på Indekserne. Men det arbejde blev sat på pause, fordi KOMBIT var nødt til at udskyde den samlede leverance. Jeg vil tro, at arbejdet skal genoptages i 2018, men denne gang er det så Miracle der står for ESDH-vinklen på vores arbejde.

Når vi har ESDH-data inde i støttesystemerne kan de bruges til at skabe den overordnede brugergrænseflade for kommunale sagsbehandlere, som giver overblik over en borgers sager på tværs af "alle" kommunens sagssystemer. Dette system hedder SAPA, og er en meget flot og moderne udgave af noget tilsvarende vi for mange år siden udviklede for Odense kommune; et system som hedder Borgersagsportalen. Skærmbillede fra Borgersagsportalen her nedenfor. Øverst på siden er der skærmbillede fra SAPA (prototype).

Borgersagsportalen skærmdump

 

0 kommentarer til artiklen Støttesystemerne er leveret og godkendt

Skriv de tegn, du ser på skærmen,
så vi ved, du ikke er en robot”
Indtast den viste kode:

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde