Gem dette til senere.

 

*
Send til mail!

Mange tak

Job

Lyst til at blive en del af Dafolo?

Job hos Dafolo

Har du lyst til at være en del af Dafolo, er du altid velkommen til at sende dit CV til os. Matcher din profil de generelle og faglige krav, vi stiller til medarbejdere, tilbyder vi at optage dig i vores emnebank af potentielle kandidater.

På uddannelsesportalen studentum.dk kan du møde tre af vores medarbejdere og få et indblik i de forskellige karrieremuligheder, vi tilbyder.

Åben alle

Ledige stillinger

Service Desk konsulent

Vil du være med til at give vores kunder en professionel og god serviceoplevelse? Mestrer du at levere support i øjenhøjde og gøre en positiv forskel for kunden? Så er det dig, vi skal have med på holdet! Vores Service Desk har forrygende travlt med at behandle kundehenvendelser og hjælpe vores kunder med rådgivning, udviklingsønsker, fejlhåndtering, opsætninger og service requests.

Læs hele stillingsopslaget her.
 

Controller

Som en meget central kollega i økonomiafdelingen hjælper du med at løse de daglige opgaver som bogføring, afstemningsopgaver og lagerstyring. Med reference direkte til vores administrerende direktør får du ansvar for at understøtte forretningsudvikling herunder optimering af processer, implementering af nye digitale systemer og aktiviteter. Du er desuden ansvarlig for månedsrapportering, regnskabsafslutning, budgettering og udarbejdelse af ad hoc-analyser og har ligeledes kontakten til bank, revision og andre samarbejdspartnere.

Læs hele stillingsopslaget her.

Projektskrivning eller studiejob

Vi arbejder tæt sammen med studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner og udbyder løbende projekter, praktikophold og studiejobs. Lige nu udbyder vi ikke konkrete opgaver, men du er velkommen til at sende en uopfordret henvendelse om praktik.

Interesseret i projektskrivning eller studiejob?
Kontakt Tina Marianne Refstrup på telefon 9620 6666 eller mail tmr@dafolo.dk

En attraktiv arbejdsplads

Mennesker er vores vigtigste ressource. Ledelsen prioriterer, at Dafolo forbliver en stærk virksomhed med dygtige og engagerede medarbejdere. Gennem arbejdsglæde og spillerum skabes de bedste løsninger. 

Åben alle

Modtagelse af nye kolleger

Vi har faste procedurer for en god modtagelse af nye kollegaer. Det omfatter for eksempel, at din personlige arbejdsplads og pc er klargjort til dig den første dag, du møder. Herefter gennemfører du et introduktionsprogram, hvor du får indblik i relevante områder af vores virksomhed og samtidig får lejlighed til at møde dine nye kollegaer.

Fleksibel arbejdstid

Vi har mange forskellige medarbejdergrupper og der er særdeles gode muligheder for selv at have indflydelse på planlægning af egen arbejdsdag herunder også mulighed for hjemmearbejde. På den måde prøver vi at skabe rum for, at vores medarbejdere har bedst mulig balance mellem privat- og arbejdsliv.

Dialog og trivsel

Vi gennemfører systematisk medarbejderudviklingssamtaler med vores medarbejdere. MUS-samtalen dækker både faglige og sociale aspekter, igen for at sikre at vi både har de kompetencer opgaverne kræver og, at vi også socialt har det rigtig godt. Virksomheden har et godt beredskab med eksterne erhvervspsykologer, der på en professionel coacher medarbejdere og ledere, der udviser tegn på stress.

Faglig og personlig udvikling

I Dafolo betragter vi faglig og personlig udvikling som et aktiv og prioriterer derfor efter- og  videreuddannelse af medarbejdere højt.  Bevidst og kvalificeret arbejde med virksomhedens menneskelige ressourcer er et naturligt led i virksomhedens udvikling og vækst.

Med udgangspunkt i virksomhedens overordnede strategi og medarbejderudviklingssamtaler vurderes, hvilken form for kompetenceudvikling, der er relevant for den enkelte.

Medarbejderpleje

En gang om ugen har alle medarbejdere mulighed for at konsultere en fysiurgisk massør eller zoneterapeut. Vi har en rigtig god kantineordning, ligesom alle fastansatte medarbejdere er med i vores pensionsordning og tilbydes en sundhedsforsikring. Vi har også aftale med et lokalt fitness center, hvor vores medarbejdere får fordelagtige medlemskontingenter.

Årlige begivenheder

Sommerfest og julefrokost er faste tilbagevendende begivenheder, hvor vi har det sjovt sammen. Hvert år afholdes desuden en medarbejderdag med fokus på trivsel, samvær og motivation. Vi har blandt andet haft besøg af sportsstjernen Arne Nielsson, håndboldtræner Ulrik Wilbek, hjerneforsker Kjeld Fredens,  vanebryder Torben Wiese, fodboldekspert Morten Bruun og performance-træner Roxana Kia.

Personaleforening

Vi vil også gerne have det sjovt efter arbejdstid. Dafolo har en sprudlende personaleforening, der arrangerer sportslige aktiviteter, kulturelle udflugter, koncerter, foredrag, vinsmagning og meget andet.

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde