Dafolo er SKI 02.06 leverandør

- fleksibel, hurtig og målrettet indkøb af software via SKIs dynamiske indkøbssystem

På SKI 02.06 aftalen har kommuner, regioner og statslige myndigheder mulighed for at indkøbe standardsoftware, support og vedligeholdelsesaftaler samt ydelser relateret til softwaren, herunder implementering, installation, undervisning og rådgivning. 

Det dynamiske indkøbssystem betyder, at kommuner, regioner og statslige myndigheder selv kan udarbejde rammerne herunder betingelser, kravsspecifikationer og evalueringsparametre for et konkret indkøb – uden de bindinger, der gælder for SKIs rammeaftaler. Indkøbsprocessen kommer dermed helt specifikt til at matche jeres behov. 

Med det dynamisk indkøbssystem opnås desuden en række af de fordele, der kendes fra SKIs rammeaftaler. Et SKI-tool giver adgang til en oversigt over leverandører, der er tilsluttet 02.06 og de services, de tilbyder. SKI tilbyder også et standardiseret rammeværk med skabeloner og dokumenter til brug for at gennemføre et indkøb og indgå en kontrakt. Der er ingen forpligtelse til at anvende rammeværket, men det er et godt udgangspunkt og letter arbejdet i indkøbsprocessen samtidig med, at gældende udbudsregler overholdes.

Dafolos løsninger på SKI 02.06

I det dynamiske indkøbssystem tilbyder vi standardsoftwaren OptiFlow, som er en fleksibel platform til digitalisering af forretningen gennem sikker og intelligent automatisering af processer. Platformen er opbygget af moduler, der imødekommer forskellige forretningsmæssige udfordringer, så du investerer i en teknologi, der skaber værdi og understøtter netop jeres kerneopgaver. Modulerne er udviklet til at håndtere, fordele og arkivere forskellige typer post og henvendelser. 

Lyder det som en løsning for dig? Læs mere om OptiFlow og de forskellige moduler her. Vi står naturligvis til rådighed med sparring og dialog om ydelser, der kan købes via SKI 02.06. Du er i hvert fald mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til aftalen.

Sådan bruges SKI 02.06

Indkøb på SKI 02.06, sker gennem SKI-tool eller udbudsplatformen ETHICS og kan inddeles i disse faser:

  1. Forberedelse af indkøb

  2. Offentliggørelse af materialet

  3. Modtagelse og evaluering tilbud

  4. Afslutning af indkøbet

I videoen nedenfor kan du se, hvordan et konkret indkøb i det dynamiske indkøbssystem gennemføres:

Vil du vide mere?

Hvad har du på hjerte?

 

 

*
*
*
*
*
Send!

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt, vi kan!

Mange tak for din besked. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få gratis viden og nyheder direkte i din indbakke. Vi lover, du bliver inspireret.

Vælg dit interesseområde